A Szpari elkezdett felkészülési mérkőzést játszani

Túl van az első felkészülési mérkőzésén a Nyíregyháza Spartacus Footbal Club csapata. Cigánd ellen csatázott, de gól nem született a meccsen.
Szombaton edzőmeccsel zárta a tiszaújvárosi edzőtáborozását a Nyíregyháza Spartacus második vonalbeli focicsapata. Az ellenfél az NB III-as Cigánd volt.

Nyíregyháza Spartacus-Cigánd 0-0.

Tiszaújváros, v.: Szabó I. (Bernáth, Szabó Z.)

Spartacus: Balogh (Ovsijenkó, Hrabina)- Patály, Ambrusz, Durovics (Benkő), Benkő (Fabu)- Demjén (Nikon), Minczér (Sándor), Bárányos, Pákolicz (Davidov), Lukács, Katona. Szakmai igazgató: Brekk János.

Cigánd: Sánta (Csáki T.), – Ludescher, Cséke (Tempfli), Deme, Grandt-Németh, Pap (Csáki R.), Baksa, Boldog (Varga), Vicickó, Tudja (Csáki P.), Módis (Ondó). Edző: Kocsis János.

szpari

A Szpari elkezdett felkészülési mérkőzést játszani

 


Három előkészületi mérkőzést is játszik a jövő héten a Nyíregyháza Spartacus, ebből kettő a műfüves pályán lesz, a nyíregyházi Városi Stadionban. Kedden 13.30-tól az Ibrány lesz a csapat ellenfele, majd csütörtökön az élvonalbeli Eger hívta meg edzőmeccsre az együttest. A hetet szombaton 14 órától a Tiszakanyár elleni találkozó zárja.



MCOnet