Felkészülést végez a Szpari


Jó állapotban tértek vissza a nyíregyházi focisták a téli szünetről, így már a felkészüléshez is teljes erőbedobással hozzákezdtek.


2014.01.14-én a Nyíregyháza Spartacus keretének egy része ma Budapesten járt terheléses vizsgálaton, a többiek pedig erőnléti edzésen vehettek részt. Folytatódott a Spartacus 1928 Egyesület rendezvény sorozata is. 2014. január 16.-án csütörtökön 18.00-tól Boros Bánk Levente volta vendég, a téma pedig: A magyarországi szurkolói mozgalmak illetve az MLSZ és a szurkolói társadalom kapcsolata.




Edzés a Szparinál



Ezen a héten már napi két edzéssel készül a bajnoki rajtra a Nyíregyháza Spartacus, pénteken és szombaton pedig edzőmeccset is játszik. 24-én az élvonalbeli Kaposvár lesz az ellenfél. Január 25-én újabb edzőmeccs vár a Spartacusra, 12 órától Nyírbátorban lép pályára a csapat. Január 29-én Szlovákiába látogat a Nyíregyháza, amikor a Moldava vendége lesz, majd február elején Törökországba utaznak a fiúk egy 10 napos edzőtáborba, hogy kellőképpen felészülhessenek a tavaszi szezonra.


-csa-