A Szpari sikere a Pápa felett

 A 21. fordulót rendezték az OTP Bank Ligában. A Nyíregyháza Spartacus Football Club győzött Pápán, az egyiknagy rivális otthonában.

Lombard Pápa Termál FC - Nyíregyháza Spartacus  0-1 (0-0)

Pápa

Jv: Andó-Szabó Sándor ( Kóbor, Huszár)

Pápa: Szűcs – Nagy, Zulevs, Csizmadia, Bogunovic – Frizoni (Vankó 69.p), Völgyi, Stieber (Waltner 78.p), Pongrácz (Sluka 69.p) – Popin, Seye

vezetőedző: Lengyel Ferenc

Nyíregyháza: Ovszijenko - Szokol, Kovacevic, Ivanovs, Bosnjak - Zofcák, Arziani (Rubus 65.p) - Kostic, Pekár (Seydi 90.p), Halenár - Rezes (Koller 81.p)

vezetőedző: Mátyus János



1-0-ra győzött Pápán a Nyíregyháza Szpari

 



Hétfőn egy tréning szerepel a Nyíregyháza Spartacus programjában. Futás, illetve Örökösföldön edzés lesz a játékosoknak, kedden pedig 16.30-tól a Mezőkövesdet fogadja a csapat a Városi Stadionban felkészülési mérkőzésen. Majd edzőmérkőzést játszik a Dunaújváros elleni találkozó előtt a Nyíregyháza Spartacus.  A Dunaújváros – Nyíregyháza Spartacus FC találkozóra, a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Dunaújváros Stadionba. Kérik a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal,vigyék magukkal a diákigazolványukat, Szurkolói kártyájukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében, hiszen számukra ingyenes jegyet biztosít a klub, de fontos információ, hogy mindenkinek rendelkezni kell klubkártyával!

 

mconet