A Szpari nyerni tudott hazai pályán a Putnok ellen

A 8. fordulót rendezték az NB-III-ban. A Nyíregyháza Spartacus a Putnokot fogadta a Városi Stadionban, és 1-0-ra győzött a borsodi alakulat ellen.

Nyíregyháza Spartacus - Putnok 1-0 (1-0)

Városi Stadion 1500 néző

Jv: Ducsai József ( Szert, Szarvas)

Nyíregyháza: Ovszijenko - Szokol,  Rakovic, Törtei, Farkas - Abdouraman, Rubus, Zofcák (Pálinkás 82.p) - Kostic (Csorba 88.p), Pölöskey, Rezes (Vámos 78.p)

vezetőedző: Mátyus János

Putnok: Botló - Molnár, Nagy (Süttő 58.p), Belényesi, Nyisalovits, Zimányi Adrián, Kovács (Szeleczki 77.p), Fehér (Sápi 80.p), Zimányi Ádám, Madarász, Marcinaskó

vezetőedző: Koszta Péter

 

 

Nyíregyháza Spartacus - Putnok 1-0 (1-0)

 




A két gárda utoljára bajnoki mérkőzésen még a 2012/13-as kiírásban találkozott egymással, de akkor egy osztállyal „feljebb”, az NBII-ben. A két csapat a Magyar Kupában is megmérkőzött egymással, akkor a Szpari nyert és jutott tovább. Ramosnak a Felsőtárkány elleni meccsen elszenvedett sérülése nem jött rendbe, így nem léphetett pályára.

Mátyus János: Ma nem sikerült úgy a helyzetkihasználás ahogy az elmúlt meccseken, pedig sok lehetőségünk volt. De örülök a győzelemnek.

Senki nem játszott még ilyen szoros mérkőzést a Nyíregyházával, mint a Putnok FC, ebből is lehet erőt meríteni és építkezni a következő bajnokikhoz - írja a PVSE.


-csa-