MLSZ döntés a Szparit illetően

2016. 09. 23-án a Fővárosi Ítélőtábla másodfokon hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet a Szpari és az MLSZ licencjoggal kapcsolatos perében.

A másodfokú bíróság ítélete nem adott helyt az MLSZ fellebbezésében megfogalmazott igényének, mely szerint jogerősen mondja ki a bíróság, hogy az MLSZ jogszerűen járt el akkor, amikor a Szpari licenszét visszavonta. A bíróság ugyanakkor nem emelte jogerőre az elsőfokú bíróság ítéletét sem, amely szerint az MLSZ jogellenes magatartást tanúsított. A bírósági döntést, valamint a lehetséges további lépésekkel kapcsolatos állásfoglalást a Klub vezetősége szakértők bevonásával vizsgálja.   2016. 09. 21-én ülésezett az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, ahol Rubus Tamás ügyét is tárgyalták. A Szpari belső védőjét a Balmazújváros elleni találkozó végén állította ki a játékvezető. A bizottság döntésének értelmében egy találkozót kell kihagynia a játékosnak.

 Nyíregyháza Spartacus - Iváncsa KSE

 Nyíregyháza Spartacus - Iváncsa KSE




Szeptember végén a 6. fordulót rendezték a Magyar Kupában, a Szpari most kapcsolódott be a sorozatba. Végül 3-0-ra győzött és ezzel továbbjutott a labdarúgó Magyar Kupában a Nyíregyháza Spartacus.

Iváncsa - Nyíregyháza Spartacus 0-3 (0-2)

Iváncsa

Jv: Horváth Máté ( Kepe, Kulcsár)

Iváncsa: Késmárky - Aradi, Fodor, Balogh, Imrik, Facskó, Pribék, Berényi, Márki, Majláth, Nagy

vezetőedző: Masinka László

Nyíregyháza: Perger - Ötvös, Ur (Ács a szünetben), Farkas, Barna, Tamási, Holdampf, Heffler(Dragóner 60.p), Rezes(Harsányi 57.p), Szécsi, Pölöskey

vezetőedző: Mátyus János

 Nyíregyháza Spartacus - Budaörs SC

 Nyíregyháza Spartacus - Budaörs SC




A 11. fordulót rendezték a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB-II-ben. Idegenben, Budaörsön lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus. Ennek ellenére Nyíregyházáról is érkeztek szurkolók.

Budaörs - Nyíregyháza Spartacus 1-0 (1-0)

Csákvár, 250 néző

Jv: Gyarmati II. Tibor ( Kis, Iványi)

Budaörs: Ordasi - Kinyik, Horváth L, Gál, Ódé, Csobánki(Bogáti 22.p), Ferkó, Csillag, Sajbán, Stieber ( Marques-Ariosa 78.p), Horváth P. (Deli 69.p)

vezetőedző: Miskei Attila

Nyíregyháza: Hermány - Kónya(Harsányi 28.p), Ur ,Kártik, Farkas, Tamási, Holdampf, Heffler (Rezes 70.p), Rudolf, Tisza, Dragóner (Pálinkás 62.p)

vezetőedző: Mátyus János  



Forrás:nyiregyhazaspartacus.hu

-csa-