Döntetlent játszott a Szpari a Megyei Rangadón

Október utolsó hétvégéjén Kisvárdán lépett pályára a Spartacus a Megyei Rangadó keretében.


A klubházban október 28-ra valamennyi vendégjegy elfogyott a Kisvárda elleni idegenbeli találkozóra. Mind a 300, a Kisvárdától kapott vendégszektorba szóló belépőjegy elfogyott. A biztonsági készültség maximális volt, és garantált volt a jó hangulat a Kisvárda - Nyíregyháza Spartacus találkozón.  A vasárnapi mérkőzés 13.30-kor kezdődött, az M4 Sport pedig élőben közvetítette.   A Merkantil Bank Ligában megrendezett Megyei Rangadón Véber György először irányíthatta a Nyíregyháza Spartacust.  

A mérkőzés beharangozó videója

 


Kisvárda-Master Good- Nyíregyháza Spartacus FC 1-1 (0-0)

Kisvárda, 2016.október 30.

Jv: Németh Ádám ( Szert, Vígh-Tarsonyi)

Kisvárda: Ivancsics - Hei, Fodor F., Vári, Minczér, Lucas, Vermes, Oláh (Erős 81.p), Cseri, Szabó (Fodor A.62.p), Rajczi (Gosztonyi 50.p)

szakmai ig: Révész Attila

Nyíregyháza: Hermány - Szokol, Rubus, Ur, Barna - Holdampf, Kártik, Rezes(Szécsi 70.p) - Tisza (Kónya 84.p), Pölöskey, Harsányi (Heffler 74.p)

vezetőedző: Véber György

 

 Kisvárda-Master Good- Nyíregyháza Spartacus FC

Döntetlent játszott a Szpari a Megyei Rangadón

 



Révész Attila: – A körülményekhez igazodva azok a játékosok kaptak lehetőséget, akik a nehéz talajhoz jobban tudnak alkalmazkodni. Mi is rákényszerültünk az ívelésekre, azért is, mert a középpályát a Nyíregyháza uralta. Két ragyogó szurkolótábor előtt harapós ellenféllel szemben az egy ponttal azért nem vagyok elsősorban elégedetlen, mert hátrányból kellett egyenlítenünk.

Véber György: – A csapat rácáfolt arra, hogy széthullott társaság lenne. A jövőben remélhetőleg nem ez lesz a stílusunk, de a pálya állapota nem nagyon tette lehetővé, hogy földön tartott labdával operáljunk. A körülményekhez nagyszerűen alkalmazkodtunk, és mindkét csapat hatalmasat küzdött. A harcos, brusztos futball kedvelői elégedettek lehetnek a látottakkal, az eredmény pedig igazságos.


A Nyíregyháza Spartacus október végén vereséget szenvedett a Magyar Kupában, így búcsúznia kellett.


Fotó:KisvárdaFC Facebook
Videó:Kölcsey TV