Nyíregyháza hírek

A 4 For Dance 37 millió forintos kulturális projektet valósít meg

 A 4 For Dance 37 millió forintos kulturális projektet valósít meg

A TáncKluzív (DanceClusive) projekt  2016. júniusában keződött, 2017. január végéig tart, és összesen több mint 37 millió forintból valósul meg.

 4 for Dance

A 4 for Dance 2004-ben alakult Nyíregyházán

 

A 4 for Dance 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy az általuk nagy tiszteletben tartott magyar néptánc autentikus elemeit virtuóz ritmusjátékokkal tegyék még izgalmasabbá, s így egy önálló stílust hozzanak létre. A csapat népszerűsége azóta is töretlen, hiszen a 4 for Dance értéket közvetít, kultúrát táplál, és mindezeket a mai kor szellemében, sok humorral fűszerezi. A csapat a Föld összes kontinensén, több mint 40 országban szerepelt már, többek között: Brüsszelben az Európai Parlamentben, Kanadában, Angliában, Algériában, az Egyesült Arab Emírségekben, Kínában, Svédországban...

 

 4 For Dance , Nyíregyháza, kultúra

 

 A 4 For Dance 37 millió forintos kulturális projektet valósít meg

 Most bejelentették: a „4 FOR DANCE” Tánc, Sport és Kulturális Egyesület megkezdte az EGT Finanszírozási Mechanizmus keretében megvalósuló „TáncKluzív” (DanceClusive) című projektjének megvalósítását. A projekt elsődleges célja: interkulturális kortárs táncművészeti alkotás bemutatása, a norvég együttműködő Trondheim International World Festival szervezőjével, mint partnerszervezettel, a TRANSFORM-mal és meghívott művészeivel közösen. Az előadás 2 alkalommal lesz látható, egyszer idén ősszel Norvégiában, egyszer pedig jövő év januárjában Nyíregyházán. A projektben az EGT Finanszírozási Mechanizmus Kulturális és természeti örökség megőrzése, megújítása programja által biztosított támogatás összege több mint 33,5 millió forint.

 

Forrás:4fordance.hu

-csa-

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online