2016-ban is ingyen sportolhatnak a nyíregyháziak

2016. januárjától június 12-ig folytatódik a „Mozdulj Nyíregyháza!” ingyenes mozgásprogram sorozat. Az első jóga foglalkozás január 23-án lesz, a Zrínyi Ilona Gimnázium tornatermében.



Nyíregyháza legnépszerűbb kezdeményezése tovább folytatódik 2016. első felében. Délutáni és hétvégi programok gyerekeknek, családoknak és felnőtteknek Egy-egy mozgásformával mindig a hét azonos napján várják az érdeklődőket. Lesz ismét Esésmegelőzés mozgásprogram és Csontritkulás mozgásprogram a Városi Stadion Teniszcsarnokában, Gerinctorna a Zrínyi Gimnáziumban és Kölyök karate a Kodályban, ahol gyerek és alakformáló Aerobic edzést is tartanak délutánonként. Különlegesség a Mediball minden korosztálynak és a viszonylag még ismeretlen Fitt-test Interval Edzés.

 

\"Mozdulj

 

2016. januárjától június 12-ig folytatódik a „Mozdulj Nyíregyháza!” ingyenes mozgásprogram sorozat




Az évek óta legnépszerűbb mozgásforma, a lakossági zumba a Zrínyi Gimnáziumban folytatódik, a felnőttek egészségének megőrzéséért pedig Gerinc-fitneszt és Pilates tornát is indítanak.  Ismét lesz  Nordic-walking az Erdei tornapályánál, ahol szakoktató irányításával ez nem csak egy séta, hanem egy minden testrészt megmozgató aktív testmozgás, mely segítségével rendkívül hatékonyan, ugyanakkor kímélő módon fejleszthetjük állóképességünket, izomerőnket, mozgáskoordinációnkat. Újdongság a Családi asztalitenisz az Evangélikus Általános Iskolában, valamint családi lövészet és íjászat a Városi lőtéren minden hónap 2. vasárnapján. Gyertek és méressétek meg magatokat a lőtéren június 12-ig!


-kt-