Nyíregyháza hírek

4D Ultrahang Nyíregyháza - Korányi Rendelő

4D Ultrahang Nyíregyháza - Korányi Rendelő

Minden áldott állapotban lévő hölgy szokott ultrahangra járni, hiszen ez a magzat és az ő érdeke is. De nem biztos, hogy mindenki hallott a 4D ultrahang lehetőségéről. Pedig már Nyíregyházán is elérhető!

 

Mi is a 4D ultrahang?

 

Az ultrahang gép ártalmatlan hanghullámokat bocsát ki, amelyek visszaverődnek információt adva a vizsgált  szövetekről. A vizsgálat az orvostudomány mai állása szerint  ártalmatlan, mind a betegre, mind a kismamára illetve magzatra nézve, hiszen nincs sugárzás sem  káros anyag lerakódás.  De mi a különbség a 2-3-4 dimenzió között? A két dimenziós ultrahangnál egyszerre csak egy síkmetszet látható, míg a három dimenziónál egyszerre több síkot képez  le gyors egymásutánban. Négy dimenziós ultrahangnál a 4. dimenzió az idő. Lényegében ilyenkor gyors egymás utáni három dimenziós képeket látunk mozgó filmként. Ilyen "babamozi" már Nyíregyházán, a Korányi Rendelőben is kérhető!

 

Időpontfoglalás Dr Pap Károly szülész nőgyógyász szakorvoshoz ->->-> ITT !Azoknak, akik szerint mindez felesleges, érdemes tudni, hogy a 4. dimenziónak a látványelemen túl pszichológiai jelentősége is van, hiszen a kisbaba látványa érzelmileg erősíti a kötődést az anya és gyermek kapcsolatban, és ez ugyanúgy vonatkozik az apukákra is.A férfiak általában reális vizuális felfogásúak a 4 dimenziós ultrahangnak köszönhetően kézzelfogható lesz számukra is gyermekük létezése, és ők is jobban át tudják élni párukkal az új jövevény érkezésének örömét.

 

4D ultrahang, Nyíregyháza, Korányi Rendelő

 

Élethű képeket kaphatunk az ultrahang segítségével születendő gyermekünkrőlA vizsgálatot olyan szonográfus szakasszisztens végzi, aki diplomás szülésznői képesítéssel is rendelkezik, tehát a várandósággal illetve szüléssel kapcsolatos kérdések magas szinten megválaszolásra kerülnek.

Ami még különlegesebbé teszi a Korányi Rendelőt, hogy Nyíregyházán egyedülállóan díjmentesen következő időpontot biztosítanak, ha a mozi a baba fekvése miatt nem élvezhető, nem tudják látótérbe hozni az arcát! Különböző csomagajánlatokkal várják a kismamákat Nyíregyházán, a Csaló-köz 6/A-ban található magán szakorvosi rendelőben.

 

mconet

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online