Nyíregyháza hírek

5 előnye a csoportos aerobik óráknak – miért váltsd ki edzőterem tagságodat még ma

5 előnye a csoportos aerobik óráknak – miért váltsd ki edzőterem tagságodat még ma

Lassan itt az ősz, és ideje ledolgozni a nyaralás alatt felszaladt kilókat. Van egy szuper tippünk, hol és hogyan vedd kezelésbe a strandon kicsit ellustult izmaidat. Fogadjunk, hogy imádni fogod!

 

Sokunkat visel meg lelkileg az augusztus vége, hiszen már hiába nem járunk általános iskolába, mégis ránk ragad egyfajta melankólia, amitől nehéz szabadulni. Ezt csak tovább rontja, ha úgy érezzük, ránk férne az alakformálás, itt-ott fogyni kellene. Mi, a Liget Wellness-nél azonban hiszünk abban, hogy mozgással minden nyavalyát – testit és lelkit egyaránt – játszva elüldözhetünk. Félre a mélabúval, tarts velünk, összeszedtük neked a csoportos aerobik órák öt legnagyobb előnyét! 

1. Együtt minden jobb

Legyen szó dance, alakformáló aerobic óráról vagy zsírégetésről: a pörgős zenék, a jó hangulat, a csapat húzóereje mind-mind segítenek túllendülni a kezdeti „nem akarom, nincs is kedvem” hangulaton. Persze ehhez elengedhetetlen a jól felszerelt edzőterem és a magasan képzett, profi edző, amit a Liget Wellness-ben szintén megtalálsz. Hagyd, hogy átragadjon rád a flow, és adj bele apait-anyait!

2. Teljes testet átmozgat

Az aerobik tipikusan az a dinamikus mozgásforma, ahol egyetlen izomcsoport sem marad átmozgatás nélkül. Tetőtől talpig edzheted magad, vagyis javul vér- és nyirokkeringésed, állóképességed és általános hangulatod is. Ne aggódj, nem leszel izomhegy: az aerobik segítségével karcsú, nőies, sportos alakod lesz, amit mindenki irigyelni fog!

Szórakoztató és izzasztó edzés

3. Nem terhel túl

Szó sincs semmiféle, ízületeket megterhelő gyakorlatok ismételgetéséről. Mindegy, milyen állóképességgel, izomzattal rendelkezel, vagy milyen fizikai állapotban vagy az elején: edzőink végig figyelnek rád, és nem engedik, hogy túlerőltesd magad. Ez persze nem azt jelenti, hogy óra végére nem izzadsz meg, hanem egy egészséges, kíméletes úton indulsz el az álomalak megszerzése felé.

4. Hatalmas a választék

A Liget Wellnessben több mint egy tucat csoportos edzésforma közül válogathatsz, ráadásul elköteleződnöd sem kell: ha egyik nap zsírégető órára mennél, míg következő alkalommal kipróbálnád a dance aerobikot, nyugodtan megteheted! Sőt, életkorod és életszakaszod szerint is tudunk mit mutatni! Ötven fölött vár a senior torna, míg a várandós hölgyeket kismama tornával, a fiatal anyukákat pedig baba-mama órákkal támogatjuk.

5.  Anyagilag is verhetetlen

Ne kerteljünk, a csoportos aerobik órák nagyságrendekkel olcsóbbak egy-egy magánedzőnél. Ne aggódj, ha bele kell férned a havi keretbe – válogass a többféle bérlet, kedvezményes időszak és konstrukció közül, és merülj bele a testi-lelki fitness csodás világába!

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online