Nyíregyháza hírek

800 fős közfoglalkoztatás valósult meg a Nyírségi Vízgazdálkodási Társulatnál

800 fős közfoglalkoztatás valósult meg a Nyírségi Vízgazdálkodási Társulatnál
A Nyírségi Vízgazdálkodási Társulat 2012. december 18-án tartotta „Év végi értékelés – tapasztalatcsere” címmel meghirdetett megbeszélését, a Nyíregyházi Vállalkozásfejlesztési Központ konferenciatermében.

A rendezvényen a Társulat működési területén lévő önkormányzatok vezetőinek többsége részt vett. A résztvevők átfogó  ismertetőt hallhattak a Nyírségi VGT 2012. évi közcélú vízgazdálkodási feladatairól, a feladatok ellátásáról. Kiemelkedő eredményekről számoltak be a társulat vezetői a közfoglalkoztatás területén.


Nyírségi Vízgazdálkodási Társulat

800 fős közfoglalkoztatás valósult meg a Nyírségi Vízgazdálkodási Társulatnál800 fős közfoglalkoztatás 47 telepélés bevonásával valósul meg a Társulatnál, elősegítve, biztosítva a vízkár-megelőzési, vízkár-elhárítási feladatok széles körű ellátását. Ennek köszönhetően a 2011. évhez képest 22 %-kal nőtt a tiszta csatornák, míg 30 %-kal csökkent a teljesen benőtt csatornák hossza. Több frekventált áteresz megtisztult, átépült. Kézzel a csatornából 13 840 m hosszban, 11 761 m3 iszap került kitermelésre! Képzés keretében kisgépkezelői, motorfűrész kezelői és vízkárelhárító tanfolyamon 105 fő vett részt.

-kt-

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online