Nyíregyháza hírek

A Fidelitas is kiáll a nyugdíjasok jogaiért

A Fidelitas is kiáll a nyugdíjasok jogaiért
"Nem szavakkal, tettekkel!"-ezzel a címmel tartott sajtótájékoztatót kedden a nyíregyházi Fidelitas elnöke, Magera Tibor, valamint alelnöke, Gisztola Zoltánné.
Az apropó az volt, hogy az MSZP-kormány 70 évre akarja emelni a nyugdíj-korhatárt és privatizálni akarja a teljes nyugdíjrendszer. A Fidelitas úgy véli, nagy szükség van Magyarországon arra, hogy a fiatalok kiálljanak a nyugdíjasok mellett. Nemzedéki összefogásra van szükség, nem szabad megengedni, hogy a szocialisták különböző társadalmi csoportokat egymással ellen hangoljanak, a nyugdíjasokat összeugrasszák a fiatalokkal.

Fidelitas sajtótájékoztató a nyíregyházi Fidez irodában

Fidelitas sajtótájékoztató a nyíregyházi Fidez irodában


Az utóbbi 8 év bizonyította, hogy a szocialisták mit is gondoltak a nyugdíjrendszerről - hangsúlyozta a Fidelitas nyíregyházi elnöke, aki szerint hazugság, amit a baloldalt terjeszt a Svéd modell bevezetésével kapcsolatban, a Fidesz egyáltalán nem tervezi ezt. Ey nyilvánosságra került kormánydokumentum azonban azt bizonyítja, hogy az MSZP-kormány 70 évre akarja emelni a nyugdíj-korhatárt és privatizálni akarja a teljes nyugdíjrendszert.

Gosztola Zoltánné

Gosztola Zoltánné  Fidelitas újonnan megválasztott nyíregyházi alelnöke is bemutatkozott


Gosztola Zoltánné  Fidelitas újonnan megválasztott nyíregyházi alelnöke szerint négy pontra épül a célkitűzésük:  ne lehessen privatizálni a nyugdíjpénztárakat, ne emelkedjen 70 évre a nyugdíj-korhatár, ne csökkenjen 15-20%-kal az újonnan nyugdíjba vonulók nyugdíja, és hogy a gazdasági növekedés hozadékaiból a nyugdíjasok is megfelelő mértékben részesüljenek.

Nemzedéki összefogásra van szükség - véli a Fidelitas

Nemzedéki összefogásra van szükség - véli a Fidelitas


A Fidelitas képviselői mindezért szombaton 10.00-14.00 között az Érkerti lakótelepen, az Örökösföldön és a Jósavárosban a boltok elé vonulnak, hogy a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Nyugdíjas Tagozatának munkáját segítve aláírásokat gyűjtsenek a nyugdíjasok körében. Magera Tibor ígéri, könnyen meg lehet őket majd ismerni, valamilyen megkülönböztető jel biztosan lesz az aktivistákon. Aki szeretné megvédeni a nyugdíjasokat, szeretettel várják!

MCOnet-Kovács Tünde

További hírek:

Nyíregyháza Online

Szólj hozzá a fórumon!


Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online