Nyíregyháza hírek

A Futball EB-t Nyíregyházán is közösen élvezhetjük

A Futball EB-t Nyíregyházán is közösen élvezhetjük

A Keskenyutca 16. alatt nyit szurkolói klubot június 10-től az Új Nemzedék Központ, ahol a fiatalok biztathatják a magyar futballválogatottat az Európa Bajnokság alatt.

Új Nemzedék Központ, Nyíregyháza

Szurkolói klubot nyit június 10-től az Új Nemzedék Központ

 


Június 10-től az ország 18 pontján, így Nyíregyházán is nyit a közösségi terében EB szurkolói klubot az Emberi Erőforrások Minisztériumához tartozó Új Nemzedék Központ. A Klubban kültéri nagykivetítővel és egy új magyar sporttalálmánnyal, egy Teqball asztallal is várják az érdeklődőket.  Szilágyi Gábor, a nyíregyházi közösségi tér vezetője kifejtette: A mérkőzések között számos aktivitással várjuk a fiatalokat, ahol hivatalos EB labdát, válogatott mezeket, fesztiválbelépőket nyerhetnek.

 

Foci EB, Franciaország, Nyíregyháza

A Franciaországban megrendezésre kerülő futball EB-t Nyíregyházán is közösen élvezhetjük

 

 


„Számos önkéntes akcióban veszünk részt, segítő és szórakoztató programokat szervezünk, az EB és az Olimpia alatt pedig a közösségi tereink szurkolói szigetekké alakulnak, ahol közösen követhetik majd a sporteseményeket miközben e-sport, csocsó és Teqball bajnokságra is benevezhetnek” – mondta Süveges Antal Pál, az Új Nemzedék Központ ügyvezetője. Pfeifer Katalin, az MLSZ marketing osztályvezetője hozzátette: „Az MLSZ fontosnak tartja a hasonló kezdeményezéseket és üdvözli az ÚNK szurkolói klubjainak létrejöttét, ahol a fiatalok drukkolhatnak a magyar válogatottnak".

 

-kt- 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online