Nyíregyháza hírek

A nyíregyházi Móricz Zsigmond színház 2017-es tervei

A nyíregyházi Móricz Zsigmond színház 2017-es tervei

A nyíregyházi Móricz Zsigmond színházban még javában tart az évad, de a 2017-es évre vonatkozó tervekről nemrég tartott sajótájékoztatót Kirják Róbert ügyvezető igazgató.

 Kirják Róbert ügyvezető igazgató beszélt a Móricz Zsigmond színház 2017-es programjairól

 Kirják Róbert ügyvezető igazgató beszélt a Móricz Zsigmond színház 2017-es programjairól

 


A február a fiatal korosztály számára tartogat főként meglepetéseket. A Nagyszínpadon Harsányi Sulyom László rendezésével várja a társulat a szülőket és gyermekeket egyaránt. A Lázár Ervin története alapján íródott, A kisfiú meg az oroszlánok c. darabról előzetesben annyit árult el a vezetés, hogy a mese és valóság elemeit vegyítő produkció mögé egy nagyon erős stábot sikerült állítani. „Fontos változás az eddigi hétvégi bemutatókhoz képest, hogy ezúttal péntek 17 órára esik az időpont” – tette hozzá az ügyvezető. „A nagy érdeklődésre való tekintettel Borisz Akunyin Sirály c. fekete komédiája és az Ájlávju...de jó vagy, légy más! jókedvű musical-revü mellett színpadra kerül Pregitzer Fruzsina Nem viccelek, csak játszom! c. önálló estje, illetve hamarosan érkezik az Orlai Produkciós Iroda előadása, a Várj, míg sötét lesz című krimi is” – tette hozzá a direktor.

 

Táncfarsang Nyíregyházán 2017

Idén is megrendezik a Táncfarsangot Nyíregyházán

 Az egyik leginkább várt esemény a színházban a VIDOR mellett minden évben a Táncfarsang! A farsangi forgatagot idéző, látványos program immár 14 éve gyűjti össze az ország legjobb táncosait a nyíregyházi publikumnak. A három napos rendezvényen bemutatkozik az ExperiDance Szenvedélyem, Velence című előadása; a PiroTap Production Tap Evolution című sztepptánc show-ja; a Miskolci Balett és a GG Tánc Eger közös víziója, az Anna Karenina; a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium táncnövendékeinek előadása, a KONTAKTPONTOK#muveszeti; a Pesti Magyar Színiakadémia növendékei által újragondolt Jazz Side Story; valamint a TranzDanz produkciója, a Deja Vu - hangzott el a tájékoztatón.

 

-tk-

 

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online