Nyíregyháza hírek

A Pakson nem tudott felülemelkedni a Szpari

A Pakson nem tudott felülemelkedni a Szpari
Egy héttel a Debrecen elleni rajt után újabb találkozó várt a Szparira, ahol sajnos elszenvedte első vereségét a bajnokságban.
A 2. fordulót rendezték a hétvégén az OTP Bank Ligában. A Szpari a Paksot fogadta. A második félidőben berohant a pályára az egyik szurkoló, aki miután megtett egy kört a pályán, visszatért a lelátóra. A rendőrség őrizetbe vette.A drukkerre komoly szankciók várnak, és akár börtönbüntetést is kaphat a jogszabályok értelmében. A szövetség a Szparit is elmarasztalhatja, és komoly pénzbüntetést szabhat ki.
A Pakson nem tudott felülemelkedni a Szpari


Nyíregyháza Spartacus - MVM-Paks 0-3 (0-2)

2245 néző

Jv: Szabó Zsolt ( Márkus, Becséri)

Nyíregyháza: Balogh - Patály(Lázár 71.p), Rubus, Póti, Jánvári - Abdouraman, Spitzmüller(Kosztics szünetben), Pákolicz, Rezes(Koller szünetben) - Pekár, Bajzát

vezetőedző: Csábi József

Paks: Molnár - Gévay, Kovács, Báló, Kecskés, Heffler, Tamási (Fiola 64.p), Eppel(Kulcsár 77.p), Bertus, Bartha, Könyves(Hahn 90.p)

vezetőedző: Csertői Aurél
Szpari-Paks sajtótájékoztató
A Pakstól elszenvedett vereség után már a következő mérkőzésre készül a Nyíregyháza Spartacus. A csapat a Honvéd otthonában szeretne javítani.  A szurkolói egyesület a Honvéd elleni első idegenbeli meccsre buszt indít, melyre a Spartacus 1928 Egyesületnél lehet jelentkezni.


-csa-

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online