Nyíregyháza hírek

A szocialisták rágalomkampányba kezdtek Nyíregyházán

A szocialisták rágalomkampányba kezdtek Nyíregyházán
"Az Etikai Kódex árnyékában"-ezzel a címmel tartott rendkívüli sajtótájékoztatót Belicza László, a Fidelitas megyei elnöke az MSZP székház előtt pénteken délelőtt.

Belicza László,

A szocialisták rágalomkampányba kezdtek Nyíregyházán - véli Belicza László

A sajtótájékoztató arra való reagálás volt, miszerint Szanyi Tibor, az MSZP országos kampányfőnöke által meghirdetett etikai kódexet megcsúfolva, lejárató kampányt indítottak Nyíregyházán a szocialisták. A párt a Nyíregyházi Napló augusztus 26.-i számában, fizetett hirdetésben állított valótlanságot Dr. Kovács Ferenc Fideszes országgyűlési képviselő lakhatási támogatásáról.

Belicza László

Belicza László az MSZP székházba is vevitte az etikai kódexet

Belicza László szerint a szocialisták alkas rágalomkampányba kezdtek Nyíregyházán. A legérdekesebb az, hogy a cikkről sem Csabai Lászlóné (MSZP) polgármester, sem Nagy László (MSZP) polgármesterjelölt nem tudott. Mindketten tagadták, hogy ők adták volna fel a hirdetést a város lapjában.

Belicza László,

Belicza László, a Fidelitas megyei elnöke a Fidesz álláspontját tolmácsolta az MSZP székház előtt

Ez a Fidesz számára azt jelenti, hogy Csabai Lászlónéval már senki nem számol, Nagy Lászlóval pedig még nem egyeztet. Nagy László ráadásul úgy nyilatkozott, hogy pártja és kampánya nem ugyanaz. Ezért a Fidesz nem ismeri el őt a szocialisták polgármesterjelöltjének és arra kérik, utasítsa vissza a jelölést és lépjen ki a pártból!- tolmácsolta a Fidesz álláspontját Belicza László.

Kovács Tünde

További hírek:

Nyíregyháza Online

Szólj hozzá a fórumon!

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online