Nyíregyháza hírek

A városvezetés 'ünnepi ajándéka' a nyíregyháziaknak

A városvezetés 'ünnepi ajándéka' a nyíregyháziaknak
Nyíregyháza Megyei Jogú Város vezetése az adventi időszakban a tavalyi évhez hasonlóan, ismét szeretne kedveskedni a városlakóknak.Ezért csütörtök délutánonként ízletes, frissen sült lapcsánkával, a tirpákok hagyományos ételével kínálják az Adventi Forgatagban sétálókat.

Nyíregyházán


Az ajándék lapcsánkát a hagyományokhoz híven, most is Szoboszlai Gyula mesterszakács, a Nyírségi Ízkirályok Egyesület elnöke fűszerezi és szervírozza.

December 5-én, csütörtökön 15.30-16.30 óra között Jászai Menyhért, Nyíregyháza MJV alpolgármestere vár szeretettel minden arra sétálót az ajándék lapcsánkával.Ezt követően 16.30-tól alpolgármester úr a "Segít-süti" Program keretében, a jégpálya mellett várja a jótékonyságra fogékony városlakókat.

A Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete, valamint a Szocio-East Egyesület hagyományosan meghirdette egy olyan hangfelvétel készítését, amin önkéntesek olvasnak fel az adventi, karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó meséket, novellákat, verseket.

2013. december 5-én (csütörtökön) az Önkéntesek Nemzetközi Napján - Nyíregyházán, az egyesület Országzászló tér 8. alatt lévő, 2. emeleti hangstúdiójában 8-16 óra között készülnek az exkluzív hangfelvételek. Kósa Tímea, Nyíregyház MJV alpolgármestere délelőtt 9 órától „adja a hangját” ehhez a nemes kezdeményezéshez.


-tk-

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online