Nyíregyháza hírek

Az arckezelő gépek nyomában

Az arckezelő gépek nyomában

Az évek múlása és a klímaváltozás bőrünket sem kíméli.  Egy idő után már nem fogjuk a kívánt hatást elérni házi praktikákkal. Ilyenkor érdemes felkeresni egy kozmetikust, aki különböző arckezelő gépekkel csodákra képes.

 

A különböző külső hatások, a stressz, helytelen életmód azonnal nyomot hagy bőrünkön, melyek az idő múlásával még látványosabbak lesznek. Mivel minden nőnek fontos a szép arcbőr, így próbálunk mindent megtenni érte. Különböző házi praktikákat és krémeket használunk arcbőrünk hidratálására, a ráncok csökkentésére.  Ha már otthon nem boldogulunk, vagy nagyobb hatásra vágyunk, akkor fordulunk szakemberhez, hogy segítsen.

Arckezelő gépekkel a szép arcbőrért

A technika fejlődése a szépségápolást sem kerüli el, így sokféle és professzionális arckezelő gépet használnak a kozmetikákban. A megfelelő kezelés kiválasztása előtt érdemes utána nézni, hogy egyes gépek miben tudnak számunkra segíteni. Az egyik nagy előnyük, hogy fájdalommentesen végzik a dolgukat. Működésük szerint leggyakrabban lézeres vagy rádiófrekvenciával működő arckezelő gépeket találunk. 

Rádiófrekvenciás arckezelő gépek

A rádiófrekvenciát már régóta használják a gyógyításban, majd kicsit később lett elterjedt a kozmetika világában is. Ez az eljárás a bőr feszesítésében kapott nagy hangsúlyt. Kezdetben egy póluson történt a kezelés, de a változó igényeknek köszönhetően, mára már több pólusú gépekkel dolgoznak a kozmetikákban. Látványos, szinte azonnali változás érhető el, akár a 60-as korosztály számára is.

Lézeres arckezelő gépek

A lézeres arckezelők is régóta a kozmetikusok segítőtársai. Hámosító, sebgyógyító és sebregeneráló hatással bírnak, a gyulladásokat csökkentik, így a pattanásos bőrre igen jótékony hatással vannak. 

Az ápolt egészséges bőr kezeléseket is igényel

A mezoterápiás készülék igazi segítőtárs

A mezoterápiás készülék igen fontos terápiás eszköz, mert segít bejuttatni különböző molekulasúlyú hatóanyagokat a bőr legmélyebb részébe, oda is, ahova egyszerű masszírozással nem oldható meg. Így elérhetjük, hogy a bőr rétegei maximálisan tápláltak és hidratáltak legyenek. A legtöbb mezoterápiás gép ezen felül fényterápiára is alkalmas, többek között javítja az erek mikrocirkulációját, gyulladáscsökkentő hatással bír, és felgyorsítja a sejtanyagcserét, így gyorsabban regenerálódik a bőr.

Érdemes a kezelésekn és az arckezelő gépek hatásainak utánanézni, ahelyett, hogy teszteléssel próbáljuk ki őket, hogy biztosan a számunkra legtökéletesebb kezelést válasszuk ki.

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online