Nyíregyháza hírek

Bluetooth FM Transmitter lehengerlő tudással

Bluetooth FM Transmitter lehengerlő tudással

Manapság már fillérekért is lehet találni ilyen eszközt, de aki a minőségre utazik, az jól gondolja át, hogy melyiket választja.

A bluetooth FM Transmitter hangminősége hagyhat némi kívánni valót maga után, hogyha egy rosszminőségű változat mellett döntünk, csupán azért, mert annak alacsonyabb az ára. Sokan ezért tartózkodnak ezektől az eszközöktől, mivel a piacot elárasztották az olyan változatok, amikkel akadozik a zenelejátszás, ezáltal élvezhetetlenné válnak a kedvenc számaink. Bizonyos esetben jobb inkább a csendet választani, mint az akadozó, recsegő zsivajt. A kihangosítható telefonhívásoknak is csak akkor van értelmük, hogyha azok jól érthetőek, illetve szükség van egy olyan bluetooth FM Transmitter-re, amiben egy jó mikrofon található, hogy a másik fél is tisztán hallja, amit mondunk neki. Nagyon sok autóban még mindig CD-s zenelejátszó található. Egy audio CD hangminősége minden tekintetben kiváló, ám alig fér rá 60, 70 percnyi hanganyag, ami igen kevésnek számít. Azok a lejátszók, amik már képesek lejátszani az mp3 formátumot már egy fokkal jobbak, de lássuk be, a CD idejét múlt technológia.

A mai adathordozók csúcsát az USB-s Pendrive-ok és a microSD kártyák jelentik. Ezekre akár többszáz GB adat is elfér. Például a Baseus Bluetooth FM Transmitter képes kezelni egy Pendrive-ot, miközben a másik USB portjával a telefonunkat töltjük. Sőt, akár az okostelefont is összeköthetjük az eszközzel, elvégre el van látva Bluetooth vevővel. A 4.2-es bluetooth FM Transmitter kiváló hangminőséget eredményez. Nincs recsegés, nincs háttérzaj és a zenelejátszás folyamatos lesz.

Kompatibilis Android és iOS rendszereket használó eszközökkel is. Egyszerűen csak be kell helyezni a szivargyújtóba és máris használható. A hanghívások is kihangosíthatóak a bluetooth FM Transmitter-el ami HD mikrofonnal van felszerelve.

Ebből a tekintetből fontos szerepet játszik a biztonságos vezetésben, mivel így a hívásfogadás veszélytelenné válik. Érdemes még megemlíteni, hogy a bluetooth FM Transmitter, SD kártyával is használható. Amilyen parányi eszköz, legalább annyira sokoldalú, nem mellesleg jól néz ki, ezért könnyen ki lehet választani azt a dizájnt, ami a legjobban illik az autó utasteréhez és a műszerfalhoz. 

A bluetooth FM Transmitter használata egyaránt előnyös a mindennapok és a hosszabb utazások alkalmával is. A Baseus mellett a UNIQ, Rock és a Hoco is kiemelkedő márkának számít.

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online