Nyíregyháza hírek

Bravúrosan duplázott a Szpari

Bravúrosan duplázott a Szpari

A Putnokkal csapott össze a Nyíregyháza Spartacus 2018 január végén. Kellemetlen időben, de jó hangulatban telt a Szpari második hazai edzőmeccse.

Bár jó időre nem számíthattak, mégis bravúros duplázással nyert a Nyíregyháza Spartacus – ellenfele az NB III. keleti csoportjában ötödik Putnok volt ezúttal.

A nyíregyháziak közül a Kassa elleni meccset záró csapat kezdett, leszámítva, hogy a kapuban Fülöp Gergő állt – végig védte a találkozót a próbajátékos – írta meg a szon.hu.

Próbára állt be a csapatba Koval Viktor és a belső védő, szabadkai származású Danilo Pejavics is.

Bravúrosan nyert a Spari a Putnok ellen

Bravúrosan nyert a Spari a Putnok ellen

Bajzát Péter lőtte az egyetlen gólt a kassaiak ellen, szöglet után, sapkás fejessel talált a kapuba. Dragóner Filip a lég alá vágta a labdát, ezt követően Bajzát duplázott parádés sarkazással – adta hírül a szon.hu.

A játék első felében nagyjából 12 helyzetet indítottak a Szpari labdarúgói, a putnoki kapusnak azonban csak háromszor kellett védeni.

A borsodiak gólja nem sikerült, amikor tizenegyest kaptak és Zimányi Ádám a baloldali kapufára lőtt.

A második félidőből eltelt 10 perc, amikor Bíró Dominik állt Bajzát helyére. A nyíregyháziak gólt lőttek, majd a szögelt után Szokol Zsolt a hálóba fejelt.

A Spartacus ezután már irányította a meccset – egyik helyzet követte a másikat. Gajdos Zsolt lesről a kapuba fejelt, Csilis Tamás pedig magáénak tudhatta a végeredményt – számolt be a szon.hu.

Eredmény:

Nyíregyháza Spartacus-Putnok 5-0 (3-0).

Stadion műfüves pálya, 100 néző. Fülöp – Szokol (Hinora, 68.), Koval (Rubus, 68.), Pejovics (Kelemen, 68.), Papp (Farkas, 68.) – Hornyák (Kártik, 68.), Ötvös (Kesztyűs, 68.), Holdampf (Csilus 68.) – Gréczi (Sinanovic 68.), Bajzát (Bíró, 57.), Dragóner (Gajdos, 68.) 

Gól: Bajzát (13.), Dragóner (25.), Bajzát (45.), Szokol (67.), Csilus (80.).

B.A.

 

 

 

 

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online