Nyíregyháza hírek

Cipőtárolás – klasszikus és kreatív cipőtartók mindenkinek

Cipőtárolás – klasszikus és kreatív cipőtartók mindenkinek

Szétdobált, félpár cipők az előszobában? Csizmák a szekrény tetején, szandálok az ágy alatt? A rendszertelen tárolás a múlté: válassz klasszikus és kreatív cipőtartók közül; találd meg, melyik illik leginkább otthonodba!

 

„Rend a lelke mindennek!” – tartja a mondás, nem hiába. Egy rendetlen előszoba bizony nem csak a hazaérkezők hangulatát alapozza meg, de vendégeink első benyomását is kellően negatív irányba befolyásolhatja. 

Klasszikus cipőtartók a hagyományok kedvelőinek

Míg a cipőtartókról általában a hagyományos, szekrényes, zárt tárolási mód jut legtöbbünk eszébe először, addig manapság már valójában rengeteg egyedi és kreatív cipőtartót találhatunk akár a boltok kínálatában, akár a DIY megoldások terén. 

Kinyitható cipőtároló

Ha cipőtárolásról van szó, akkor a legfontosabb szempont a praktikusság és a helytakarékosság. Ez a hagyományos, kinyitható, öt részes tárolóval rendelkező cipőspolc minden igénynek megfelel: helyigénye kicsi, ám mégis rengeteg cipő tárolására alkalmas. Elhelyezhető az előszobában, de akár a gardróbban vagy a hálószobában is.


Keskeny és stílusos cipőtárolók közül kedvünkre válogathatunk előszobánkba


Kreatív megoldás – a cipőtartó létra

A létra igen sokrétűen felhasználható otthonunkban - amire nem biztos, hogy gondoltunk, az a cipőtartóként való hasznosítása. Egyszerűen helyezzük el abban a sarokban, amelyikben cipőinket tartani szeretnénk, és a lépcsőfokokra tegyünk stabil falapokat – a biztonság kedvéért rögzítsük őket a létra fokaihoz. A végeredmény - bár nem annyira helytakarékos, viszont - mutatós, és egyedi – egészen biztosan nem jön szembe majd szomszédainknál. 

Diszkrét cipőtartó a falon

Egy sokszintes fém cipőtartó rendkívül helytakarékos megoldást kínál. Szerelhető falra és ajtóra is. Kiváló lehet a női magassarkú cipők tárolására, de akár sportcipők, edzőcipők, balerinák és szandálok is helyet kaphatnak rajta. A cipőtárolás tervezésénél viszont vegyük figyelembe, hogy bokacsizmák és magasabb szárú cipők tárolására már nem alkalmas. Ha a hely lehetővé teszi, akkor a kifinomult összhatás kedvéért egy letisztult, halvány függönnyel is elzárhatjuk cipőinket a kíváncsi tekintetek elől. 

Gyerekcipő-tárolás újragondolva

Gondoltál már arra, hogy a fém virágládákban mennyire jó helye lenne a gyerekcipőknek? Egyszerűen szereld a falra a rekeszeket olyan magasságban, hogy elérjék a kicsik is, és máris kész az egyedi, DIY cipőtartó!

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online