Nyíregyháza hírek

Döntetlent játszott a Szpari a Kecskeméttel

Döntetlent játszott a Szpari a Kecskeméttel

A Nyíregyháza Spartacus Fotball Club a Kecskemétet fogadta az OTP Bank Liga legújabb fordulójában.

A kecskemétiek már csütörtökön megérkeztek Nyíregyházára és itt edzettek. A találkozó április 17-én, pénteken 19 órakor kezdődött. Az élvonalban még soha nem győzte le a Kecskemétet a Nyíregyháza. A Szpari szerette volna megszakítani a sorozatot, ám ez most sem sikerült: döntetlen lett a végeredmény.   Nyíregyháza Spartacus - Kecskemét  1-1 (0-1)

Városi Stadion 2470 néző

Jv: Farkas Ádám ( Erős, Kelemen)

Nyíregyháza: Balogh - Fodor, Kovacevic, Ivanovs, Törtei(Arziani 46.p), Zofcák, Kostic, Halenár, Pekár, Rezes, Seydi(Dartsimelia 46.p)

vezetőedző: Mátyus János

Kecskemét: Tujvel - Lovric, Skopljak, Karan, Laczkó, Radoja, Kitl, Vukasovic, Eninful(Gyagya 54.p), Bebeto (Fótyik 89.p), Novák (Savic 59.p)

vezetőedző: Bekő Balázs

 

Nyíregyháza Spartacus Fotball Club , Szpari, foci

 

A Szpari nem csak a pályán áll helyt
Előző nap a Csodavárba látogatott a Szpari. A játékosok ezúttal sem mennek üres kézzel, emellett  -játékos formában- megismerkednek a down-szindrómával élő emberek mindennapjaival.


Több mint 800 gyerek vett részt azon a rendezvényen a Bujtosi Csarnokban, melyen a különböző sportágakat népszerűsítették. A futball "standjánál" a Szpari játékosai is ott voltak, akik játszottak is a fiatalokkal.

 A Nyíregyháza Spartacus néhány játékosa is részt vesz a "Sport legyen a tied!" programon, melyet a Bujtosi Csarnokban tartanak. A csapat kedden Ligakupa mérkőzést játszik.

 

-csa-

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online