Nyíregyháza hírek

Egy hét múlva nyit a Zöld Piramis Sóstón!

Egy hét múlva nyit a Zöld Piramis Sóstón!
Már csak egy hét, és nyílik a Zöld Piramis a Nyíregyházi Állatparkban, amely komoly húzóerőt jelenthet Nyíregyháza turizmusára nézve. Április 22-én, a Föld napján néhány szerencsés előre bekukkanthatott az egyedülálló létesítménybe.
Csütörtökön délután Nyíregyháza önkormányzati képviselői, bizottsági tagok, köztisztviselők, valamint sóstói vállalkozók tekinthették meg a Sóstó Zoo következő büszkeségét, a Zöld Piramis néven ismert Ócenáriumot és Tarzan ősvényt.

Gajdos László, a Nyíregyházi Állatpark igazgatója

Gajdos László, a Nyíregyházi Állatpark igazgatója köszöntötte a meghívottakat

Gajdos László, a Nyíregyházi Állatpark igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket, akiknek legelőször ő maga több illetékessel a Zöld Piramis történetéről, építéséről, jellegzetességeiről számolt be. Ez után különleges, új Fóka show-val kedveskedtek az érdeklődőknek, akik nagy szeretettel fogadták a táncoló, puszit osztogató vizi lényeket.

különleges, új Fóka show-val kedveskedtek az érdeklődőknek

Különleges, új Fóka show-val kedveskedtek az érdeklődőknek

Ez után mindenkit meginvitáltak a hivatalosan április 30-án nyíló létesítménybe, amely már kívülről is impozáns látványt nyújt. A köztisztviselők, vállalkozók és családjaik között többek között Nyíregyháza  2.számú választókerületének fideszes képviselőjelöltjét, dr. Vinnai Győzőt is lenyűgőzte az Indonéz szigetvilág növényzete és állatvilága.

elefántok

Bárki megetethette a három hatalmas elefántot

A Zöld Piramis bejárása után nem ért véget a kalamd. Az állatpark szervezősége még egy meglepetéssel várta a vendégeket. Bár az elefánt háton való lovaglás ezúttal elmaradt, a hatalmas négylábúakat bárki megsimogathatta és akár meg is etethette.


MCOnet-Kovács Tünde

További hírek:

Nyíregyháza Online

Szólj hozzá a fórumon!

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online