Nyíregyháza hírek

Éjszakai fürdőzés, szépségverseny és Vidor-Kád a Parkfürdőben - interjú Podlovics Rolanddal

Éjszakai fürdőzés, szépségverseny és Vidor-Kád a Parkfürdőben - interjú Podlovics Rolanddal
Dr. Podlovics Rolandot, a  Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatóját a fürdő ezévi programjairól, a szezon kitolásáról kérdeztük.


- Most hétvégén Coca-Cola Strandparty lesz a Parkfürdőben. Mi lesz a program?
- Ez az esemény a fiatalok számára különösen vonzó lesz, de az idősebb korosztály is megtalálhatja a kedvére való szórakozási lehetőséget. Napközben zsongani fog a strand, különvöző koncertek lesznek, de természeresen éjszakai programokkal is kedveskedünk a fürdőzőknek. Ezzel párhuzamosan, augusztus 13-án Nemzetközi Vízilabda Gála is lesz nálunk, ami újabb élményt jelenthet a kilátogatóknak.

Sóstó

Hétvégén Coca-Cola Strandparty lesz a Parkfürdőben


Ezzel nem zárul le viszont az augusztusi programkavalkád, hiszen augusztus 20-án kerül sor a Miss Alpok Adria Szépségverseny megyei döntőjére. Úgy gondolom, hogy a nyíregyházi férfi társadalom boldogan fog kilátogatni a Parkfürdőbe. Remélem, hogy szép időnk lesz és hogy nagy lesz az érdeklődés a szép lányok iránt.

Ha augusztus, akkor pedig VIDOR Fesztivál! Augusztus 26. és Szeptember 3-a között lesz megtartva a rendezvény, amelyhez a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. is csatlakozott. Tasnádi Csaba igazgató úrral megbeszéltük, hogy a Vidor fesztivál ideje alatt minden éjszaka VIDOR-KÁD néven éjszakai fürdőzést rendezünk a Koktél bárban. Ezen kívül valamennyi színész, zenész, fellépő ingyenesen tudja ezt a szolgáltatást igénybe venni, ugyanis éjszakai rekreációs művész fürdőzést tartunk, bízunk benne, hogy a másnapi előadásokon, hogy mennyire kipihenték magukat a művészek a fürdőben.

Dr. Podlovics Roland, a  Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója

Dr. Podlovics Roland, a  Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója


- Szeptemberben a megszokottak szerint lezárul a szezon?
- Nem, mindenképpen ki kell tágítanunk a szezont, hiszen a hektikus időjárás miatt egyébként is lerövidült a nyár. Szeptember 11-én lesz a strandfürdőzés utolsó napját ünnepeljük, 50% kedvezménnyel valamennyi fürdőjegyünk árából. Szeptember 23-24-25-én amellett, hogy Nemzetközi Úszóverseny lesz Sóstó Kupa néven, egy új rendezvényt is be szeretnénk vezetni, méghozzá a SóstóBeerFest-et. Ide szeretnénk varázsolni a müncheni sörfesztivál, az Oktoberfest hangulatát : csülök, kolbász, frissen csapolt sör.

A szezonon kívüli időszakban szeretnénk egy célzott kampánnyal minél több emberhez eljutni Magyarországon bemutatva Sóstó szépségeit, különlegességeit. Ezért valamennyi nyugdíjas klubot az országban programokkal, csomagajánlatokkal keressük meg, olcsó szállásokkal. Alternatív lehetőségeket is kínálunk majd, mint például Zsindelyes Pálinkafőzde látogatás, Tokaji borkóstolás, vagy februárban például egy disznóölés.  Ezek az ajánlatok hétköznapra vonatkoznának, a hétvégékre pedig iskoláknak dolgozunk ki csomagokat, hogy az osztálykirándulások alkalmával tartalmas programokkal tudjanak szolgálni a gyerekeknek.

Sóstó

Ugorj fejest a sóstói programokba!


- Sóstó Fiesta ezek szerint ezen a nyáron sem lesz?
- Ezzel a rendezvénnyel kapcsolatban sajnos nagyon sok negatív visszajelzés érkezett, a sóstói lakosság nem kedvelte. Semmi nem indokolta, hogy ismét bevegyük a programok közé, hiszen 5 éven keresztül a Sóstó Fiesta 26 millió forint veszteséget eredményezett a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt-nek. Mi pedig arra törekszünk, hogy minden rendezvény nullszaldós legyen, ez szerencsére sikerült is!
MCOnet-Kovács Tünde


További hírek:

Nyíregyháza Online

 

 


Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online