Nyíregyháza hírek

Elmarad a jótékonysági nap Nyíregyházán

Elmarad a jótékonysági nap Nyíregyházán

A Gyerekek, Családok, Anyák kreatívan Közhasznú Egyesület arról tájékoztatta szerkesztőségünket,  hogy a 2015. augusztus 17-én hétfőre tervezett jótékonysági vásár és est elmarad.

 Az árván maradt Kresztyankó Viktória a TV-nek nyilatkozott a tragédiáról.A Jótékonysági nappal a nyíregyházi lakástüzet túlélő Kresztyankó Viktória javára gyűjtöttek volna, az egyesület azonban méltatlannak találja, hogy részt vegyen egy olyan ügyben, amelyet az RTL tegnap esti (2015. augusztus 4-i) Fókusz, RTL Híradó, Blikkközlésében megismert.  Az árván maradt Kresztyankó Viktória a TV műsorban elmondta, édesanyja maga gyújtotta fel a lakást. A lány beszámolt arról is, hogy az édesanyja lelki problémákkal küszködött, és valószínűleg azért mentette meg a lakásban tartózkodó gyermek életét, mert megbánta tettét.

A 20 éves lány két testvére - akik Nyíregyházától távol élnek - elhatárolódnak azoktól az információktól, amiket a húgukkal történt riportban hallottak. Kérték, hogy tegyük közzé az emberek és a sajtónyilvánossága felé is, hogy édesanyjuk gyermekeit féltő, gondoskodó, értük életen át sokat dolgozó egyszerű asszony volt, akinek becsületén most méltatlanul folt esett.

A Jótékonysági Nap ezért elmarad. Az eddig beérkezett tárgyi adományokat, a már korábban elindult, de még be nem érkezett csomagokat továbbra is fogadjuk és megőrizzük a Báthori u. 22. szám alatt és továbbküldjük Kresztyankó Viktóriának, de nem kezdeményezünk további alkalmakat a megsegítésére - írja az egyesület.

 

-csa-

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online