Nyíregyháza hírek

Európai Autómentes Nap Nyíregyházán 2015-ben is

Európai Autómentes Nap Nyíregyházán 2015-ben is

Nyíregyháza Megyei Jogú Város idén is csatlakozott az Európai Autómentes Naphoz, melynek fővédnöke Dr. Kovács Ferenc polgármester.


Az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap nem egy autóellenes kampány: csupán arra szeretnénk ráirányítani az emberek figyelmét, hogy nem feltétlenül a legkényelmesebbnek tűnő közlekedési megoldás a legjobb. A szeptember 16-22. között megrendezendő kampány célja, hogy az önkormányzatokat fenntartható közlekedési intézkedések bevezetésére, a lakosságot pedig a rendelkezésre álló közlekedési eszközök használatára és kombinálására ösztönözze. A kampány keretében országszerte 155 település vállalta, hogy Autómentes Napot szervez egy vagy több területet lezárva az autóforgalom elől.

 

 Európai Autómentes Nap, Nyíregyháza

 

Nyíregyháza Megyei Jogú Város idén is csatlakozott az Európai Autómentes Naphoz

 
Az Európai Mobilitási Hét keretében 2015. 09. 20-án vasárnap, Nyíregyháza Város Önkormányzatával és a ViniBike Egyesülettel közösen szervezzük az Európai Autómentes Nap nyíregyházi programját. 10. 15-től 11 óráig lehet elindulni a BRINGÁRA NYÍREGYHÁZA! A programot BMX, mediball és aerobik bemutatók, valamint Asztalos Noémi-folk medley furulyán előadása színesíti.A Nyíregyháza Városi Rendőrkapitányság szakemberei KRESZ teszttel és drog prevenciós bemutatóval várják az érdeklődőket.


-kt-

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online