Nyíregyháza hírek

Executive Consulting a Nyírségben

Executive Consulting a Nyírségben

Egy cég vezetése, rengeteg kihívást rejt magában, éppen ezért a vezetői szerep is igen összetett. Rendkívül ösztönző lehet az igazgatói munkakör, de csak akkor, ha vezetőként érti saját szerepét, azaz ismeri erősségeit, fejlesztendő területeit, és jól tud gazdálkodni mindazzal, amit a vezetői szerep kínál.

 

GINOP-5.1.7-17-2019-00179 pályázat

2019-ben a Szatmár Leader Közhasznú Egyesület a BossConnect Mentor Program támogatásával, a GINOP-5.1.7-17-2019-00179 pályázat keretein belül, létrehozott egy új kezdeményezést a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei régióban.

A társadalmi vállalkozás egyik fontos szolgáltatása az Executive Consulting. A tanácsadói szolgáltatás célja, hogy ráirányítsa a felsővezetők figyelmét arra, hogy milyen területeken fejlődhetnek tovább, hogyan tudja cégének költséghatékonyságát növelni, jobb profitlabilitást elérni. A Szatmár Leader Egyesület a BossConnect Mentor Program KKV specifikus tanácsadási know-howjával kiegészülve, magas hozzáadott értékű szolgáltatást nyújt.

Gyors és hatékony megoldásokat biztosítunk az adott cég igényeihez igazodva. Úgy gondoljuk, hogy egy külsős szaktanácsadó meglátásai lendületet adnak mind a vezetőknek, mind a cégnek. Sikereink alapjául a tanácsadói csapatunk, mentoraink szolgálnak, akik széleskörű iparági tapasztalatokkal rendelkeznek. Több tíz éves gyakorlat áll mögöttük, komoly cégeket vezetnek, vezettek, ezáltal jól ismerik a piac játékszabályait itthon és a nemzetközi szférában is.

A tanácsadói támogatás segítségével, olyan döntések születhetnek, melyek egyrészt profitnövekedést eredményeznek a szervezet számára, másrészt a szervezet fejlődését szolgálja.  

 

Szatmár Leader Közhasznú EgyesületMit nyújt az executive consulting a felsővezetők számára?

A vezetői tanácsadás segíti meghatározni a vezető erősségeit, fejlesztendő területeit, melyek a későbbi döntéshozatal szempontjából meghatározóak lesznek. Támogatja a vezetői szerephez kapcsolódó feladatok hatékony szervezését, valamint az ezzel kapcsolatban felmerülő nehézségek megválaszolásához nyújt segítséget. Megoldást ad a leterhelt és kiégett állapot kezeléséhez, amivel sok felsővezető szembesül.

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online