Nyíregyháza hírek

Fergeteges születésnapi party az Élményfürdőben!

Fergeteges születésnapi party az Élményfürdőben!
Október utolsó hétvégéjén nagyszabású szülinapi bulira invitálták a fürdőzni vágyókat az Aquarius Élményfürdő 5. születésnapjának alkalmából. A party fergetegesre sikerült, boldog gyermekarcokból, sikoltozó rajongólányokból nem volt hiány szombat este Sóstón!

Az Aquarius Élményfürdőben délután 4 órakor kezdődött el az ünnepi programsorozat, méghozzá Lulu bohóccal, aki lufihajtogatással bűvölte el a fürdő legkisebb látogatót. A Hullámmedencében felállított színpadon a Street Dance táncshow-t követően pedig már mindenki várta az első sztrárfellépő megérkezését.

Szikora Robi és a Gidák

Szikora Robi és a Gidák főként R-Go slágerekkel szórakoztatták a nagyérdeműt

További képek ->->-> IDE kattintva!

Szikora Robi és a két táncoslábú Gida teljesen lázba hozták a közönséget. Gyerek, középkorú és idősebb láb egyaránt mozgásba lendült, amikor felcsendültek az R-Go zenekar jól ismert slágerei. Robi mindenkit megénekeltetett, akit csak tudott, de mosolyt biztos, hogy mindenki arcára csalt, aki akkor az Élményfürdőben tartózkodott!

Torta

A hatalmas ötemeletes születésnapi tortát sokan várták

Hat óra után került sor az ünnepélyes tortavágásra, lufiesővel kísérve. Amíg a csöppségek az égből hulló színes játékkal voltak elfoglalva, addig a szüleik sorban álltak, ugyanis mindeki kapott kóstolót az ötemeletes születésnapi tortából, amelyet Gyöngyösi Szabolcs, a Sóstó Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója szeletelt fel a vendégeknek.

Elményfürdő

A lufiesőt főként a legkisebbek élvezték

Hét óra tájban ismét a színpadhoz tömörültek a látogatók, ugyanis a népszerű zenész páros, Josh és Jutta szórakoztatta a nagyérdeműt. Ezt követően Karibi bikini divatshow következett, a férfiak legnagyobb örömére, ugyanis csinos lányok mutatták be a legújabb kétrészes fürdőruha trendet.

Karibi bikini divatshow

A Karibi bikini divatshow-n gyönyörű lányokat és fürdőruhákat láthattunk

Majd táncos blokk következett, a Kiscsillag nevű tehetségkutató műsorból ismert Bad Bays nevű formáció lépett a színpadra, hatalmas sikítások közepette. Az öt fiatal fiú táncos koreográfiájuk miatt lett híres, melyből Nyíregyházán is ízelítőt adtak, de a helybéli lányoknak is lehetőséget adtak arra, hogy megmutassák tánctudásukat.

Gyöngyösi Szabolcs,

Gyöngyösi Szabolcs, a Sóstó Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója szeletelte fel a Születésnapi tortát

Az öt srácból kettő a színpadon maradt háttértáncosnak, mivel nyolckor az est fénypontjaként SP érkezett meg az Élményfürdő színpadára, a tinilányok legnagyobb örömére. Sikításból itt sem volt hiány, a lányok körülrajongták a fiatal énekest. Ez után a termálmedencénél Tűzzsonglőrök műsora következett, a színpadi program zárásaként pedig Tombolasorsolásra került sor. A születésnapi party Tüzijátékkal zárult október 30-án.

SP

SP-t sikítozó tinilányok hada várta az Aquarius Élményfürdőben


-kt-


További hírek:

Nyíregyháza Online

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online