Nyíregyháza hírek

Hamarosan megnyílik a TDM iroda Nyíregyházán

Hamarosan megnyílik a TDM iroda Nyíregyházán
Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-alföldi Operatív Program támogatási rendszere keretében támogatást nyert a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft., a „Nyírségi Turistavarázs” elnevezésű projektje. Erről tartott tájékoztatót nemrég Kósa Tímea Nyíregyháza MJV alpolgármestere és Furkóné Szabó Marianna a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.
Nyíregyházán és térségében a turisztikai szolgáltatók az önkormányzatokkal együttműködve alakították meg a 27 tagból álló Nyírség Turizmusáért Egyesületet, amely a létrejövő TDM szervezet alapját alkotja. Az Egyesület, Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és a meghatározó vonzerő tulajdonosok, azaz a Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft. és a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. hozta létre a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft-t, a TDM munkaszervezetét.

Kósa Tímea, Furkóné Szabó Marianna

Sajtótájékoztatót Kósa Tímea Nyíregyháza Megyei Jogú Város alpolgármestere és Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője tartottákMint arról már korábban hírt adtunk, az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-alföldi Operatív Program támogatási rendszere keretében 49 999 550 Ft támogatást nyert a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. a „Nyírségi Turistavarázs” elnevezésű projekt megvalósítására, melynek elszámolható összköltsége 58 823 000 Ft.

A beruházás indító sajtótájékoztató a Kossuth tér 1.szám alatt található TDM iroda előtt volt, bár az iroda maga még nem volt kész, várhatóan július 1-én lesz megnyitva, ahol az év teljes egészében 3 fő fog dolgozni,de főszezonban a zökkenőmentes ügyfélszolgálat érdekében valószínűleg bővülni fog az állomány.

urkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője

A Kossuth tér 1.szám alatt található TDM iroda várhatóan július 1-én nyit

Sajtótájékoztatót Kósa Tímea Nyíregyháza Megyei Jogú Város alpolgármestere és Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője tartották. A közeljövőről szólva elmondták, céljuk, hogy kiderüljön, ki és miért jön Nyíregyházára, illetve Apagy, Nagykálló, Nyírbátor és Máriapócs térségébe is, hiszen ezek a települések is a turisztikai desztinációhoz tartoznak. Amikor kiértékelték a felméréseket, azok eredményeire alapozva dolgozzák majd ki a további elképzeléseket, teendőket.MCOnet-Kovács Tünde


További hírek:

Nyíregyháza Online

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online