Nyíregyháza hírek

Hányadik hétben látványos a 4D ultrahang?

Hányadik hétben látványos a 4D ultrahang?

A 4D Ultrahangnál, vagyis a Babamozinál nem mindegy, melyik héten megyünk a vizsgálatra. Bár minden kismama izgatott és szeretné minél hamarabb megpillantani születendő gyermekét, azért érdemes várni picit a tökéletes élmény kedvéért.

Először a 12-13.héten érdemes 4D ultrahangot készíttetni. Ilyenkor a baba már forgolódik, nyújtózkodik, hajlítgatja az ujjait és ez nagy élmény a leendő szülők számára.  A 14. héten részleteiben már látható a csontváz, felismerhető a fülkagyló, a szemek. A 15-17. hét talán a legizgalmasabb az ultrahang, hiszen mát szopja az ujját a csöppség és ilyenkor akár már meghatározható a neme is. A 18–20. héten  megszámolhatóak az ujjacskák, a baba minden végtagjával kalimpál.

 

4d ultrahang, babamozi, Nyíregyháza

Érdemes várni a leendő szülőknek a tökéletes élmény kedvéért a 4d ultrahanggal
Ez azért is izgalmas időszak, mert a 20. hét előtt még teljes hosszában belefér a képernyőbe a gyermek:  körbeforgatható, és látható, ahogy mozog az anyaméhben. A 21-30. hét között is látványos képeket készíthetünk, hiszen már igazi baba arcocskája van születendő gyermekünknek és láthatjuk a mimikáját, a csuklását, ahogy a fény felé fordul... A 31–40. hétben már egyre kevesebbet mozog a baba, viszont a 4d ultrahang vizsgálattal a grimaszok nagyon jól kivehetőek. Amennyiben ön egy alkalommal szeretné gyermekét méhen belül szemrevételezni úgy a 25.-32. hét közötti időszakot javasolják a szakemberek.

 

 

4d ultrahang, babamozi, Nyíregyháza

 

Talán az arc megfigyelése a legérdekesebb a szülők számára 4d ultrahanggal
Mindezek persze csak szerencsés elhelyezkedés esetén érvényesek. A vizsgálat képei nagyban függnek attól, hogy a babának éppen milyen hangulata van, mennyire élénk, mozgékony, mennyire mutatja meg magát, hátat fordít-e a vizsgálófejnek vagy sem. A Korányi Rendelőben Nyíregyházán egyedülállóan minden csomag esetén díjmentesen következő időpontot biztosítanak, ha a mozi a baba fekvése miatt nem élvezhető, nem tudják látótérbe hozni az arcát!MCOnet

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online