Nyíregyháza hírek

Harmadszor is győzött a Szpari

Harmadszor is győzött a Szpari

Immár sorozatban harmadszor nyert a Nyíregyháza Spartacus a közelmúltban megrendezett meccseken. Legutóbb hazai pályán győzte le a Vácot.

Hazai pályán verte meg a Vác csapatát a Nyíregyháza Spartacus. A meccs elején már kezdeményező volt: a negyedik percben máris repült a labda a kapuba, Hornyák Marcell jóvoltából, de Halasi Péter kapus látványosan jól leszerelte – ezt követően Kártik Bálint lövését is kivédte – tudatta a szon.hu.

A váciak továbbra is veszélyes beadásokkal és szögletekkel próbálkoztak. A Szpari azonban jól használta ki a helyzeteket. Kártik kiugratta Hornyákot, aki egyedül igyekezett a kapura a labdával. Kasza Balázs hátulról rúgta fel még a tizenhatos előtt, így Hornyáknak piros lap járt.

A szabadrúgás nem végződött góllal, 2 perccel később a Szpari már vezetett – írta meg a szon.hu.

A gólt követően a Vác többször támadott, melynek a meccs első felében nemigen volt látszata, a másodikban viszont egyenlítettek, s 5 meccs után újra gólt szerzett a sereghajtó. A Szpari plusz emberrel játszott, Lengyel Roland rövid idő alatt számos cserelehetőséget kihasznált.

Ez meg is látszott: ismét előnybe kerültek, s így sorozatban a harmadik meccsen nyert a Nyíregyháza Spartacus – adta hírül a szon.hu.

Fotó: Pusztai Sándor

B.A.

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online