Nyíregyháza hírek

Hódít a multifunkcionális alakformáló body

Hódít a multifunkcionális alakformáló body

Praktikus, kényelmes és szexi. Bizony nem sok ruhadarab mondhatja el magáról, hogy mindhárom jelzőt magán viseli. Az alakformáló bodyk azonban pontosan ezeket tudják.

 

Aki még nem próbálta, az többnyire nem is érti, hogy miért a nagy hajcihő körülötte, aki viszont próbálta, az általában már soha többé nem szeretné e nélkül végigcsinálni az őszi-, tavaszi- és a téli időszakot sem.

Alakformáló body, a kényelmes

Első és talán legfontosabb tulajdonsága az alakformáló body-knak, hogy elképesztően kényelmesek – elsősorban a fázósabb hölgyek találhatnak hű társra benne, ám ha nincs különösebb gondunk a hideggel, akkor sem tesz rossz szolgálatot egy body, amelyből a legnagyobb hidegben sem tud kilógni a derekunk.

Napjainkban már számos anyagból készülnek, így vastagabb, vékonyabb, különböző tartással és erősséggel rendelkező ruhadarabok közül válogathatunk.

Alakformáló body, a praktikus

Ha a te tested tökéletes, akkor (emiatt legalábbis) nincs szükséged alakformáló body-ra. Ha azonban változtatnál rajta itt-ott, akkor szeretni fogod, hogy az átmeneti időszakban, amíg te is eljutsz az edzőteremig, vagy amíg végre meglátszik a hatása, a body jelentősen javíthat az összképen. Formál, ahol szükséges, ápol és eltakar, ahol erre van szükség. Szülés után is jó szolgálatot tehet addig, amíg vissza nem nyered szülés előtti formádat.

Használatával könnyedén letagadhatsz majd pár kilót, és beleférsz a régi felsőidbe is. 

Percek alatt formás alakot varázsolhatunk magunknak a megfelelő body választásval

Alakformáló body, a szexi

Azontúl, hogy praktikus és kényelmes, nem utolsó sorban szexi is. Nem csak aláöltözetnek tökéletes, de egy csinosabb selyem, vagy csipkedarab egy kellemesen eltöltött este első lépése is lehet. 

Az alakformáló body-król is elmondható, hogy érdemes átgondolnunk a választást. Melyik fazon, anyag és forma a legideálisabb számunkra? Érdemes itt is előnyben részesíteni a minőségi ruhadarabokat, hiszen az „olcsó húsnak híg a leve” történettel már mindannyian találkozhattunk ruhák vásárlása esetén is.

Hogy biztosan sokáig tartsa a formáját, a kényesebb anyagú body-kat érdemes alacsonyabb hőfokon mosni, míg a selyemből készült daraboknak a kézi mosás a legideálisabb. Ez utóbbiakat a szárítógéptől érdemes távol tartani, ha hosszú életet szeretnénk nekik.

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online