Nyíregyháza hírek

Ifjú titánok támadtak a Szpari utolsó tavaszi meccsén

Ifjú titánok támadtak a Szpari utolsó tavaszi meccsén

Még nagykorú sincs Tóth Ádám, akinek góljával elkezdődött a Nyíregyháza Spartacus utolsó tavaszi meccse – Szokol Zsolt pedig kissé megijesztette a többieket és a közönséget. Bajzát Péter végül a búcsúja ellenére beállt játszani.

Érdekes csata játszódott le a Szpari záró tavaszi mérkőzésén a Vác FC ellen. A május 27-i, bajnokságbeli utolsó hazai NB II-es meccsen a 16 esztendős Tóth Ádám debütált egy remek góllal, Szokol Zsolt pedig megsérült és alaposan megijesztett mindenkit – tudatta a szon.hu.

Az idő egyébként is rizikós volt, mivel villámok cikáztak az égen a mérkőzés alatt.

Rezes László energikusan lendült a kapu felé, s fejezte be az akciót Bajzát Péteresen, akit – mint leginkább gólerős játékost – ekkorra már elbúcsúztattak, átvehette a névre szóló, számozott és bekeretezett mezt.

Belehúzott a Nyíregyháza Spartacus a Vác FC elleni meccsén

Belehúzott a Nyíregyháza Spartacus a Vác FC elleni meccsén

Részéről a meccsek véget értek, Tóth Ádám számára viszont csak most kezdődtek. Az ifjú titán rögvest megmutatta, hogy nagy jövő várhat rá minden idők legfiatalabb gólszerzőjeként. A kispadon ugyanakkor ott ült Starosta Dávid is, aki 2001-ben született – s már nevezték a mérkőzésre – írta meg a szon.hu.

A szünetben Starosta is focizni kezdett, váltva Tóth Ádámot.

A viszonylag csendesnek mondható meccsen a vége előtt negyed órával Szokol Zsolt ijesztő sérülést szenvedett: egyszercsak összecsuklott a pályán. Mindenki mentőért kiáltott, de a védő állapota szerencsére hamar stabilizálódott.

A szon.hu úgy értesült, hogy a feje ütközött Jova Levente térdével, ezért veszítette el az eszméletét. Szokolt végül taps közepette vitték ki a mentők a pályáról.

Bajzát Péter végül beállt helyette játszani, s győztes meccsel zárta le pályafutását - írta meg a szon.hu.

A végeredmény: Nyíregyháza Spartacus–Vác FC 2–0 (2–0).

Fotó: szon.hu

B.A.

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online