Nyíregyháza hírek

Ismét a Nyírsuli fiataljaival kiegészülve lépett a pályára a Szpari

Ismét a Nyírsuli fiataljaival kiegészülve lépett a pályára a Szpari
A közelmúltban két nyíregyházi fiatal focista is Telkiben készülhetett a korosztályos válogatott keret tagjaként - adta hírül az MTI.

Előbb Hrabina Alex kapus gyakorolt az U 17-es válogatottal, ő a Pisont István irányította alakulat egyik alapemberének számít. Alex tagja a Spartacus felnőtt keretének is, miként az a Reznek Donát, aki először kapott behívót a nemzeti gárdához. Ő a hét elején gyakorolhatott a Tuboly Frigyes irányította U19-es csapatban. Reznek is tagja annak az utazó keretnek, amely február 8-tól egy héten át Spanyolországban edzőtáborozik majd.

szpari

A Szpari játékosai is nagyon várják, hogy végleges döntés szülessen a csapatrólA hét végén egyébként folytatódott a Football Factor 3. Stadion Diner Étterem Kupa  focitorna, benne a Nyíregyháza Spartacussal. A Szon tudósítása szerint ismét a Nyírsuli fiataljait egészítették ki az NB II-csapat keretének tagjai, hiszen a hét végén semmi sem történt a Szpari ügyében. Napkor ellen egyébként 7-1-re nyert a csapat, aminek a szurkolók biztosan örültek, de annak még jobban örülnének, ha rendeződne a helyzet a Szpari körül.


További hírek:

 

Nyíregyháza Online

 

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online