Nyíregyháza hírek

Jó volt az iram – Hornyák gólja egyenlített

Jó volt az iram – Hornyák gólja egyenlített

Balmazújváros ellen lépett pályára műfüvön a Szpari – A jó iramú meccsen végül Hornyák Marcell gólja döntött el mindent, döntetlennel zárták a találkozót.

Március 18-án nem szerepelt a Nyíregyháza-Spartacus, de négy nappal később műfüvön játszhatott a csapat. Az edzőmeccsen a Balmazújvárossal mérkőztek meg, melyben néhány volt Szpari-játékos is pályára lépett – adta hírül a szon.hu.

Jó iramban indult és folytatódott is a meccs, melynek első félidejéven Dragóner Filip egy jogos tizenegyest hagyott ki. Póti Krisztián a másik oldalon lesről kapuba talált. A második félidő több lehetőséget hozott a Szparinak, Hornyák Marcell gólja végül mindent eldöntött és a nyíregyháziaknak hozott győzelmet – írta meg a szon.hu.

Döntetlent játszott a Balmazújváros a Szparival

Döntetlent játszott a Balmazújváros a Szparival

Az eredmény részletesen:

Nyíregyháza Spartacus-Balmazújváros 1-1 (0-0).

Spartacus: Megyeri (Fülöp a szünetben) – Szokol (Hinora, 63.), Fodor (Kelemen,a szünetben), Rubus (Végső, a szünetben), Forró (Starosta, 70.), Kártik (Ötvös ,30.), Kesztyűs (Gréczi, a szünetben), Szabó (Sinanovics, 63.), Csilus Á. ( Rezes, a szünetben), Papp (Kulcsár, a szünetben), Dragóner (Hornyák. a szünetben). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Balmazújváros: Szécsi (Pogacsics,a szünetben)- Virág (Schmid Á. , a szünetben), Póti, Jagodics, Schmid M. (Bokros, a szünetben)., Harsányi, Kónya, Erdei, Kamarás, Rudolf, Batarelo. Vezetőedző: Horváth Ferenc.

Gól: Hornyák (50.)

B.A.

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online