Nyíregyháza hírek

Különleges indonéz rendezvények Nyíregyházán

Különleges indonéz rendezvények Nyíregyházán
„VARÁZSLATOS RIAU” címen egyedülálló és látványos kulturális bemutatóra kerül sor június 20-án, szerdán 19,00 órától a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban.  Az előadás az Indonéz Köztársaság magyarországi Nagykövetsége, Riau tartomány, Nyíregyháza MJV Önkormányzata és a Móricz Zsigmond Színház együttműködésnek eredményeként valósul meg.

Erről tájékoztatott a Városházán Kósa Tímea, Nyíregyháza MJV alpolgármestere, és az Indonéz Köztársaság magyarországi Nagykövetségének képviselőiként, Mr. Wahyu Wibowo követtanácsos valamint, Mrs. Patricia Silalahi, és Mrs. Annie Yunus II. titkárok.


indonézia

Különleges indonéz rendezvények NyíregyházánAz Indonéziából, Szumátra egyik tartományából, Riau-ból érkező táncegyüttes, egy igazán varázslatos, az emberiség szellemi örökségének részét képező indonéz tradicionális tánc- és zenevilágból ad ízelítőt.   Az előadás kísérő rendezvénye: a hagyományos, színes indonéz kézművességet bemutató kiállítás, mely az előadás előtt egy órával, 18,00 órától tekinthető meg a színház kiállító termében. 


-kt-
Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online