Nyíregyháza hírek

Márciusi közgyűlés a Fidesz szemével

Márciusi közgyűlés a Fidesz szemével
Dr. Adorján Gusztáv, Fidesz frakcióvezető és Lipták Lajos fideszes képviselő, az oktatási, kulturális és sportbizottság elnöke közgyűlés utáni sajtótájékoztatót tartottak Nyíregyházán.

Dr. Adorján Gusztáv


Dr. Adorján Gusztáv, Fidesz frakcióvezető és Lipták Lajos fideszes képviselő, az oktatási, kulturális és sportbizottság elnökének közgyűlés utáni sajtótájékoztatóján több közgyűlési határozatot kommentáltak.

A város vezetése felvette a kapcsolatot Szatmárnémetivel, és Kárpátalja több nagyobb városának vezetőivel a közös pályázási lehetőségek sikerességének és lehetőségeinek kiaknázása érdekében.

nyíregyháza


A működéssel kapcsolatosan, és az önkormányzat vállalatainál jelenleg is folyik az átvilágítás, a hatékonyabb működés, és a feladatcentrikusság jegyében.

A napirendek közül a legnagyobb érdeklődés a városi rendőrkapitány beszámolója iránt mutatkozott.Kiemelten foglalkozni kell: a prostitúcióval, a hajléktalanok helyzetével - ez nem elsősorban rendőrségi feladat -, a hétvégi szórakozóhelyek körüli problémákkal, a kábítószer terjedésének visszaszorításával, valamint a bürokrácia csökkentésével az eljárásmódok lehetőség szerinti egyszerűsítésének megoldási módjaival


Forrás: indexkelet.hu


MCOnet-Kovács Tünde

További hírek:

 

Nyíregyháza Online

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online