Nyíregyháza hírek

Maximális csábítás, tökéletes kényelem

Maximális csábítás, tökéletes kényelem

A fehérneműk közt vannak örök kedvencek, amelyeket ha valaki beszerez, biztosan nem bánja meg. A francia bugyit már igen rég feltalálták, de vélhetően sosem megy ki a divatból.

Trükkös klasszikusok

Sokat emlegetett igazság, hogy nagyanyáink már mindent tudtak a csábításról. Épp ezért a régóta létező, klasszikus fazonú alsóneműk és kiegészítők még ma is ott vannak a divat körforgásában. A férfiak és nők közti örök játékra, a csábítás alapszabályaira építenek az olyan darabok, mint például a fűző. Igaz, ezt sokszor megvádolták azzal, hogy egészségtelen, korlátozza a nőket a szabadságukban, de modernizált formában valamiért még ma is fel- felbukkan. 
A fűzővel kapcsolatban egyébként elég sok félreértés van a köztudatban. Például érdemes tudni, hogy nem folyamatosan hordták - jó esetben, és a legtúlzóbb viktoriánus időszak kivételével -, csak társasági eseményeken. Egy rugalmasabb anyagú, nem nehéz, nem túlzottan befűzött fűző igen komoly ‘fegyvertény’. Erotikus alsóneműként épp ezért töretlenül tovább él. 
A régimódi darabok közé tartozik még a combfix, avagy a harisnyatartó is, amelynek a létezése ma már lényegében indokolatlan, mivel az újabb anyagok és varrástechnikák révén létrejött a harisnyanadrág. 
A szebbik nem tagjai azonban jól tudják, mire jó egy combfix, amely kivillantja a lábat. Egy harisnyanadrág nyomába se érhet hatásban a combnál levágott verziónak, amely maga a megtestesült csábítás.

A Moulin Rouge-ból eredeztetik

Éppígy régi találmány, de ma is nagyon keresett a francia bugyi. A legenda szerint abban az időben, amikor még nagyon kevés nő vett nadrágocskát a földet söprő szoknyák alá, a kánkán táncosok húztak először (eredetileg férfi) alsót. Kezdetben majdnem térdig ért és csipkés, buggyos volt ez a darab, amelytől diszkrétebb lett a kánkán, majd később egyre rövidebb bugyit hordtak a Moulin Rouge táncosnői. Ebből alakult ki a francia bugyi, az a kacér nadrágocska fazon, ami kicsit olyan, mintha a barátjuk alsóját hordanák a hölgyek.

Népszerűségét annak köszönheti, hogy ez a testre simuló, a teljes feneket és esetenként a combot is takaró bugyi nagyon jól formáz. A hagyományos fazonnak egy kicsi nadrágszár része is van, de persze ezer és egy változata kialakult az évtizedek során, így felvágottabb változata is létezik. Így mindenki olyan fazont választhat, ami a legelőnyösebb a számára. 
A kissé magasabbra szabott darabok a fiúsabb, kevésbé telt fenekű nőknek állnak csodásan, míg a legjobban takaró francia bugyi a kerekdedebb típusúaknak tökéletesek.

Brazil bugyi, boyshort

Persze a brazilok sem maradnak ki a fehérnemű fejlesztéséből - ott bukkant fel először a tanga is - , ebben a forró országban még magasabb, még keskenyebb lett a bugyi fazonja; ez az úgynevezett brazil bugyi. 
A francia bugyival gyakorlatilag azonos a boyshort, a kisnadrág fazon. Nagyon rövid, könnyen fellibbenő szoknyák, ruhák alá is ajánlják felvenni ezt a típust. 
Viselői még azért is szeretik a francia bugyit, mert rendkívül kényelmes. Szemben a hátul vékony pánt fenékrészű bugyikkal, nem kell igazgatni, nem csúszkál el. A nadrág alatt pedig nem üt át olyan előnytelenül, mint egy ‘nagymamabugyi’, azaz a hagyományos fazon, mivel igen nőies hátulról is.

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online