Nyíregyháza hírek

Mikor lehet szükség áruhitelre?

Mikor lehet szükség áruhitelre?

Van egy kölcsön felvételi lehetőség, amivel gyakorlatilag azonnal pénzhez jutunk, ha nagyon gyorsan szeretnénk megvásárolni valamit. Milyen esetekben érdemes élni ezzel az opcióval?

Ha nagy érték az idő

 

Vannak, akik számára inkább az idő az, amivel spórolni szeretnének. Lehet valaki több gyerekes dolgozó édesanya, vagy sokat utazó üzletember, néha az a pár óra is számít, amit egy személyi kölcsön felvételére kell rászánni.

Lehet egy aktuális helyzet a sietség oka: például sportfelszerelést keresünk a napokon belül induló külföldi túránkhoz, amellett, hogy még ezer dolgunk van az indulásig.

Az áruhitel még a rendkívül leegyszerűsített személyi kölcsönnél is felhasználóbarátabb. Természetesen a felvehető összeg ennek megfelelően kevesebb: nem 8-10 millió forint a felső határ, hanem általában nagyjából 1 millió forint. De ekkora összeghez hozzájutni egy akár húszperces ügyintézéssel szép teljesítmény.

A gyors folyósításról se feledkezzünk meg - itt azonnal megkapjuk a kért összeget.

 

Ha ki szeretnénk használni egy akciót

 

A nagy értékű termékek - például műszaki berendezések - esetén komoly összeget jelenthetnek a 20-30 százalékos árengedmények. Ezeket remekül ki tudjuk aknázni anélkül, hogy épp akkor rendelkeznénk az adott összeggel.

 

Nagyobb értékű termék vásárlása hitel segítségével

 

Akár hó végén is élhetünk egy akciós lehetőséggel, ha áruhitellel vesszük meg az adott terméket, és később, részletekben fizetjük vissza. Több áruházban a helyben felvett kölcsönök esetén a futamidőt szabadon választhatjuk meg, és természetesen a hitelösszeget is.

 

Amit nem lehet: előkészületek nélkül áruhitelt igényelni

 

Sok előnyös tulajdonsága van ennek a hitelnek, ám azt nem tudjuk megtenni, hogy egy áruházban kiszemelünk mondjuk egy szimpatikus drónt, az ügyintézőnél hirtelen ötlettel összedobunk egy áruhitelt és visszük is a terméket.

Ezek a hitelek akkor vehetőek fel, ha igazolni tudjuk a munkaviszonyunkat, és - akár egy számlakivonattal - a fizetésünket. Ha vállalkozóként, őstermelőként tevékenykedünk, akkor adóhatósági papírt tudunk felmutatni ugyanebből a célból.

Tehát nem kell a munkahelyünkön ‘köröket futni’, és a pénzügytől papírokat kérni jövedelmünk igazolására, ám otthonról hoznunk kell egy bizonylatot arról, hogy mekkora fizetésünk, bevételünk van.

Ha ezzel rendelkezünk, akkor még persze igazolni kell a személyazonosságunkat, lakcímünket, illetve adóigazolványt is kérnek általában, de ezeket a kártyákat szinte mindenki magánál tartja.

 

Áruhitel akciók is léteznek

 

Végül egy igazán figyelemreméltó pozitívum: jó tudni, hogy nemcsak termékekhez, hanem áruhitelekhez is hozzájuthatunk akciósan. Azaz utólagos részletfizetéssel hazavihetjük a vágyott darabot úgy, hogy akár 0 %-os THM-mel kell számolnunk. Azaz semennyi kamatot nem fizetünk a hitel után. Ennél takarékosabb kölcsön nem létezik!

 

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online