Nyíregyháza hírek

Négy különleges kiegészítő az őszi hónapokra

Négy különleges kiegészítő az őszi hónapokra

Véget ért a nagy nyári meleg és ezzel együtt beköszöntött az ősz a maga hűvösebb, esősebb idejével. Ilyenkor midenki előveszi a melegebb ruháit, cipőit és az ősziesebb kiegészítőit. Azonban a divat minden évben rengeteget változik ezzel együtt a kiegészítők stílusa is, ennek ellenére vannak olyan darabok, amik sosem fognak kimenni a divatból a klasszikus stílusuknak köszönhetően. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan klasszikus,de egyben különleges kiegészítőt, amit minden férfi szívesen viselne.

Csokornyakkendő
Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen gyakran visel elegáns ruházatot, hogy milyen munkakörnyezetben dolgozik. Azonban vannak olyan alkalmak amikor egy klasszikus nyakkendő vagy egy stílusos csokornyakkendő minden férfinak tökéletes kiegészítő. Manapság már rengeteg férfi egy hétköznapibb alkalomra is viseli a kiegészítőt, hiszen egy sötét nadrággal, fehér inggel és egy elegánsabb stílusú cipővel minden férfinak tökéletesen áll. Az Intereneten böngészve találtunk rá a Trendhim nevezetű webshopra, akik rengeteg stílusú terméket árulnak elérhető áron. Az egyszerűbb, alap színű termékektől kezdve egészen a színesebb, bohémabb darabokig minden fajta stílus megtalálható.

Csokornyakkendő

Karkötő
Manapság egyre több férfi kezdett el különböző stílusú karkötőket hordani, hiszen nemcsak, hogy divatosak és minden öltözetet remekül kiegészítenek, azonban manapság már rengeteg termék számtalan hasznos tulajdonsággal rendelkezik. A két legnépszerűbb darab a masszív paracord anyagból fonott karkötő és a hajó zsinorból készített darab. Sokan csak úgy ismerik a paracord karkötőt, mint túlélő vagy taktikai darab, hiszen nemcsak, hogy 250 kilógramm teherbírású, azonban kibontva akár három méter is lehet. Aki nem kedveli a sportosabb stílusú darabokat, rengeteg egyszerűbb, gyöngyből vagy bőrből készült terméket tud vásárolni.

Karkötő férfiaknak

Nadrágtartó
A nadrágtartórégiesebb néven hózentróger már több száz éve a divat meghatározó kiegészítője, ennek ellenére az elmúlt években a kiegészítő nagy mértékben vesztett népszerűségéből, hiszen manapság már a legtöbben az öv használatát részesítik előnyben az egyszerűbb használat miatt.

Az angolszász kultúrákban rengetegen használnak nadrágtartót, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, azonban egy tökéletes kiegészítő is, ami egyediséget ad viselőjének.

Nadrágtartó

Díszzsebkendő
Az elmúlt évben egyre népszerűbb kiegészítővé vált a díszzsebkendő, hiszen tökéletesen kiegészít akár egy öltönyt akár egy zakót egy különlegesebb alkalomkor.  Amikor kiegészítőt választunk fontos figyelembe venni a legtöbbet hordott nyakkendőnk anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz.  Egy ilyen kiegészítőt rengeteg alkalomra fel lehet venni legyen az egy elegánsabb vacsora, esküvő, de akár egy hétköznapibb esemény is, hiszen egyéniséget ad és ezen felül színt visz az öltözetbe. A webshop kínálata között rengeteg különböző stílusú terméket találunk, így biztosan minden férfi talál kedvére valót.

Diszzsebkendő

Minden megrendelt terméket ingyenesen szállítanak házhoz legkésőbb öt munkanapon belül ezen kívül a vásárló egy év teljes körű pénzvisszafizetési garanciát is kap terméke mellé.

 

 

 

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online