Nyíregyháza hírek

Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus és Pedikűrös Verseny Nyíregyházán

Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus és Pedikűrös Verseny Nyíregyházán

2016. február 14-én rendezi meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „SZABOLCS KUPA 2016" Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő-díszítő, és Pedikűrös Versenyt Nyíregyházán.

SZABOLCS KUPA 2016 Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő-díszítő, és Pedikűrös Verseny Nyíregyházn
Az egész napos versenyen a női, férfi fodrász, kozmetikus, műkörömépítő és műkörömdíszítő bajnokság versenyszámai mellett, külön kategóriás hajvágás és alkalmi kontyverseny is megrendezésre kerül. A szakmai versenyen tanulók, felnőttek és mesterek mérik össze tudásukat. A látványosság megtekintése díjtalan!


Az esemény helyszíne a Váci Mihály Kulturális központ (Nyíregyháza, Szabadság tér 9.) A versenyen eddig közel 150 versenyző jelezte részvételi szándékát, 190 nevezéssel, hiszen egy-egy jelölt több versenyszámban is indulhat. A versennyel egyidőben a nagyközönség számára szépségipari termékek vásárlására nyílik kedvezményes lehetőség. A színpadon hazai és nemzetközi fodrászmesterek tartanak bemutatót, ahol a kreativitásnak nem lesz határa.
Szabolcs Kupa 2016

A látványos versenyszámok megtekintésére egész nap lehetőség nyílik az első versenyszámok 9.00 órakor indulnak, de igazi látványosságot a dekorkozmetikusok és a kontyművészek biztosítanak majd. Idén is megrendezi a kamara a full-fashion kategóriában a mesterek tornájának első fordulóját, ahol igazán professzionális látványt garantálnak a versenyzők.
 

 

-csa-

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online