Nyíregyháza hírek

Nemzetközi versenyt tartanak Nyíregyházán a Kormányhivatal részvételével

Nemzetközi versenyt tartanak Nyíregyházán a Kormányhivatal részvételével
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Pedagógiai, Közművelődési és Képzési Intézet szervezésében, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Növény és Talajvédelmi Igazgatóság, valamint a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség felhívására, az „Életet a környezetnek, életet az embernek!” nemzetközi környezetvédelmi programon belül, versenyt hirdetett.


A verseny kiemelt feladata, a parlagfű, mint a környezetre és emberi egészségre kockázatos tényező megismertetése, tájékoztatása, a diákok környezettudatos magatartásának alakítása.  A verseny kétfordulós, egy megyei és egy nemzetközi fordulóból áll.


verseny szabolcsban

Nemzetközi versenyt tartanak Nyíregyházán a Kormányhivatal részvételévelA megmérettetásre 2012. november 10-én kerül sor a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Bessenyei nagytermében. Az eseményen köszöntőt mond dr. Vinnai Győző kormánymegbízott, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal vezetője. A verseny előtt tájékoztatót tart a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Növény és Talajvédelmi Igazgatóságának igazgatója, Sipos Tibor.


-kt-

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online