Nyíregyháza hírek

Ness-Hungary NB II - Elindult az új idény a Szparinak

Ness-Hungary NB II  - Elindult az új idény a Szparinak
A Ness-Hungary NB II Keleti-csoport 2012-2013-as idényét nem túl jó pozícióból, de annál nagyobb lelkesedéssel és reménnyel kezdte a Nyíregyháza Spartacus Futball Club.
A Szpari szurkolók legnagyobb bánatára Mezőkövesd-Szpari rangadó verséggel zárult, a kövesdiek 2-0-ra győzték le  a nyíregyházi alakulatot.

mezőkövesd


Mezőkövesd-Nyíregyháza Spartacus  2-0 (1-0)
Mezőkövesd, 800 néző, v.: Szabó Zs.
MEZŐKÖVESD: Szántai – Hegedűs Cs., Lakatos B., Elek N., Éles – Irhás, Sigér, Bognár (Bagi,60.). – Bogdány (Jeremiás, 67.), Hamar Á., Lipusz (Dobos, a szünetben).. Vezetőedző: Véber György.

SPARTACUS: Balogh-Sipos, Ambrusz, Farkas A., Mészáros - Reznek (Davidov, 74, Simon, 87.)), Minczér, Szilágyi (Petneházi, 74), Pákolicz - Germán, Montvai. Szakmai Igazgató: Brekk János.
Gól: Bogdány (13.), Irhás (77.)

Sárgalap: Szilágyi (26.), Mészáros (52.),Montvai (79.).Petneházi (86.), Elek (86.)A Nyíregyháza Spartacus FC labdarúgócsapata ezen a héten  Szolnoki MÁV FC együttesét fogadta.A Nyíregyháza Spartacus májusban remek játékkal, tévémeccsen szerezte meg a három pontot Szolnokon, most döntetlennel zárult a mérkőzés.

SzolnokNyíregyháza Spartacus FC – Szolnoki MÁV FC 1-1 (0-1)

Nyíregyháza: Balogh – Sipos, Ambrusz, Farkas, Mészáros – Reznek (Kovács 46’), Minczér, Szilágyi (Petneházi 61’), Pákolicz – Germán (Csorba 46’) – Montvai

Gólszerzők: 16’ Mile Krisztián 0-1, 86’ Petneházi Márk 1-1

Brekk János nyilatkozata a mérkőzés után:Rendkívül csalódott vagyok. Nem az egy pont miatt, hiszen ennek a játéknak az alapján annak a pontnak is nagyon örülnünk kell. Sokkal inkább a mutatott játék miatt és főképp amiatt vagyok csalódott, hogy a mai találkozón az ellenfelünk lelkesebben futballozott nálunk.Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online