Nyíregyháza hírek

Nőies lábbeli, a Marco Tozzi- vagy tud helyette jobbat?

Nőies lábbeli, a Marco Tozzi- vagy tud helyette jobbat?

A nőies cipők iránt érdeklődők számára talán nem cseng ismeretlenül a Marco Tozzi márkanév. A Wortmann csoport leányvállalataként működő Wendel vállalat fiatal márkájaként tartható számon a Marco Tozzi, amely a klasszikus a sportos és a rendkívül kényelmes modellekig sokfélét kínál vásárlói számára. A nemzetközi trendeket éppen úgy szem előtt tartják, mint a klasszikus értékeket, s így született meg az a márka, amely egyre több rajongót tudhat magáénak. 

Átmeneti cipők széles választékban

Az ecipo.hu kifejezetten azoknak ajánlja a Marco Tozzi cipőket, akik trendkövetők, de a megjelenésen túl a kényelemre és a nőiességre is szeretnének hangsúlyt helyezni.Az év legnagyobb részében kiválóan megállják a helyüket az átmeneti cipők. A tavasz első napsugarait már köszönthetjük ezek viselésével, de egy hidegebb nyári estén, és persze az őszi napokon is remek választásnak bizonyulnak. A többféle szín és forma között mindenki megtalálhatja a számítását, és akár egészen elegáns darabokat is beszerezhetünk, melyek mindig jól jönnek.

Szandálok a nyári szezonra

Aligha képzelhető el nyár anélkül, hogy szandálokat, papucsokat ne viselnénk. Ezeknél szellősebb lábbeli aligha létezik, és ezt a Marco Tozzi tervezői is pontosan tudják. Legújabb kollekciójukba igyekeznek becsempészni az aktuális trendeket, a csíkokat, és a gumis kialakítást, de persze a hagyományos, sarokkal ellátott szandálok és a telitalpú változatai is megtalálhatóak a kínálatban. Nyaralás mellé éppen úgy ideálisnak bizonyulnak ezek, mint a nyáresti bulikra, a fesztiválokra, vagy a tóparti kikapcsolódás mellé.

Balerinák, az örök kedvencek

Évek óta hatalmas népszerűségnek örvendenek a balerinák, amelyek a hétköznapokban éppen úgy jó választásnak bizonyulnak, mint alkalmi megjelenéshez. Hatalmas előnyük, hogy laposak és így akkor sem fájdul meg benne a lábunk, ha egész nap viseljük azokat. A Marco Tozzi márkanévvel fémjelezve is beszerezhetünk egy ízléses, nőies balerina cipőt, ami nagy kedvenccé válik majd a tavasztól őszig terjedő időszakban. Masnis, vagy akár teljesen hagyományos megoldás mellett is dönthetünk, a nőies megjelenés garantált.

Marco Tozzi, ahol a kényelem számít

Sok olyan márka jelen van a piacon, mely akár egészen extrém sarokmagasságokkal is rendelkezésre áll. Ugyan kétségtelen, hogy a tűsarkú nőies és igényes, de hosszabb távon a legtöbben nem szeretnék viselni azt. Nem véletlen, hogy a Marco Tozzi szakemberei igyekeznek a kényelemre helyezni a hangsúlyt a cipők megálmodásakor, hiszen ez az, ami igazán számít a mindennapokban. Ha csak az autótól az éttermi asztalig és onnan vissza sétálunk, akkor még csak-csak megfelelő lehet egy magassarkú cipő, de hosszabb távra biztosan nem viselhető az derékfájás nélkül. A Marco Tozzi lábbelik nőiességet és egyúttal kényelmet is kínálnak az érdeklődők számára, de persze a stílusosságról és a trendek követéséről sem kell lemondani.

A cipőre nem csak a férfiak helyeznek kiemelt hangsúlyt, hanem a nők is igyekeznek körültekintően választani. Az időtálló minőségen túl a stílusos megjelenés szintén lényeges, hiszen egy jól megválasztott darab pozitív hatással van magabiztosságunkra. Miért olyan lényeges ez? Ha önbizalommal állunk hozzá a világ dolgaihoz, és hétköznapi teendőink közben is magabiztosak vagyunk, annak előnyeit biztosan megérezhetjük. A Marco Tozzi lábbelik igényessé varázsolják a megjelenést és az oly sokat emlegetett kényelmet adják hozzá a mindennapokhoz.

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online