Nyíregyháza hírek

Nyári emlékek megőrzése – a csuklón túl

Nyári emlékek megőrzése – a csuklón túl

Menő karszalagjainktól, legizgalmasabb fesztiváltrófeáinktól nehezen válunk meg, ahogy beköszönt az ősz. Mutatunk pár ötletet, miképp mentsük meg kedvenceinket a hideg, téli napokra!

Mára a biztonságos és levehetetlen fesztivál karszalag a legjobb koncertek, bulik és őrületek alapkellékévé vált, hiszen egyszerű, olcsó, strapabíró és kiválóan ellehetetleníti a hamisítókat. Előttünk, bulizni vágyók előtt pedig megnyílt egy új gyűjtemény és mánia, a csuklópánt relikviák felhalmozásának színes, vicces, egyedi és megismételhetetlen világa.

Elnyűhetetlen – csakhogy ez akár veszélyes is lehet

Bár a szuper grafikákkal ellátott díszek megőrzése, tovább viselése jópofa hobbi, mi mégsem a hosszú távú csuklón hordást javasoljuk. A szilikon, textil, műanyag, vinyl és tyvek anyagból készült szalagok eredetileg nem hetekig tartó használatra lettek fejlesztve. Hiába a számtalan előnyös tulajdonság, a strapabíró kialakítás, a végtelen választék (nézz csak körül a karszalagexpressz.hu oldalon, el fogsz ámulni), a folyamatos viseléssel járó piszkolódás bizony egészségügyi kockázatot jelenthet.

Ne betegedj meg kedvenc relikviáidtól, inkább éld ki rajtuk a benned rejlő kreativitást! Alkoss csodaszép műremekeket a pántokból, vagy, ha úgy tartja kedved, egyszerűen csak találj új felhasználási módot a színes szalagoknak!

Fesztivál relikviák újrafelhasználása

Az upcycling menő!

A színes szalagokból millió dolgot készíthetsz, fantáziádnak semmi sem szab határt! Gyűjtsd őket csomóba, és készíts egyedi kulcstartót, fond össze őket, mint a rongyszőnyeget, és kreálj menő fürdőkád kilépőt vagy ágyelőt. Összekötözve egyedi álomfogó lesz a végeredmény. Rendezd a trófeáidat színskála szerint, helyezd őket egy klassz keretbe, és máris kész az új dísz szobád falára! Imádott regényednek csúnya a borítója? Szuper! Válogasd össze a legszebb emlékeket ébresztő textilcsíkokat, és megfelelő ragasztó segítségével tüntesd el egyszer és mindenkorra a ronda fedlapot.

Ha kevésbé bízol kézügyességedben, használd a karszalagokat könyvjelzőnek, kösd őket biciklid kormányára (csak arra figyelj, nehogy balesetveszélyes lobogókat gyárts), vagy egyszerűen akaszd fel az egész gyűjteményt csillárodra! A YouTube korában annyi kreatív ötlet áll rendelkezésedre, hogy a lista végéig sem érhetsz – használd ki a lehetőséget, legyen neked a legvagányabb levehető karszalag kollekciód!

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online