Nyíregyháza hírek

Nyíregyháza standja volt az egyik legnépszerűbb az Utazás Kiállításon Budapesten

Nyíregyháza standja volt az egyik legnépszerűbb az Utazás Kiállításon Budapesten
Több ezer kitűnő ajánlat, akár 30%-os engedmények és kedvezménnyel elvihető licit-nyaralások várták a Budapesten megrendezett Utazás kiállítás közönségét. A választék óriási, a program fantasztikus volt, és természetesen Nyíregyháza sem maradhatott ki a kínálatból.
A vártnál nagyobb látogatószámmal, idén 34. alkalommal került megrendezésre az idegenforgalmi kiállítás március 3-6. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén.  Ott volt Magyarország, képben, hangban és élő előadásban, ismert turisztikai kincseivel és felfedezésre váró országszegletek ajánlataival. Ott volt ezen kívül a világ dióhéjban - a nemzeti bemutatók, a külföldi utakat ajánló irodák hasonlóan gazdag programkínálatában.

Nyíregyháza

Az előző  évekhez hasonlóan Nyíregyháza és térsége ismét az Észak-alföldi Régió standján belül jelent meg


Az Utazás kiállításon leginkább a kedvezményes utak voltak kelendőek, s ebből a már hagyományos tavaszi seregszemlén nem volt hiány: akár 30%-kal olcsóbban is lehetett nyaralást foglalni a standokon. A kiállítók elmondása szerint a korábbi évekhez képest sokkal nagyobb volt az érdeklődés, növekedett az utazásfoglalások száma és azt tapasztalják, hogy a látogatók - a nehezen múló gazdasági válság ellenére is - vágynak utazni és ebben az évben már nem szeretnének lemondani az igazi nyaralásról.

állatpark

A fő attrakció a Nyíregyházi Állatpark volt


Az előző  évekhez hasonlóan Nyíregyháza és térsége ismét az Észak-alföldi Régió standján belül jelent meg az ÉAOP-2.1.3-2009-0003 sz. „Nyírség Turistavarázs” c. pályázat keretében. A nyíregyházi stand díszlete az Állatpark legújabb létesítményeit szimbolizálta nem kevés sikerrel, mely a legkülönlegesebb standok között volt számon tartva.

Nyíregyháza

A legtöbben a szálláshelyek ajánlatai iránt érdeklődtek

A legjobb attrakció versenyét az Észak-alföldi Régió nyerte meg, amihez nagymértékben hozzájárult a nyíregyházi dekoráció is. Az Állatpark mellett Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő teljes turisztikai kínálatának népszerűsítése volt a cél- számolt be tapasztalatairól Furkóné Szabó Marianna a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője, TDM menedzser. A legtöbben az Állatpark, a fürdők és a Múzeumfalu szolgáltatásai, valamint a szálláshelyek ajánlatai iránt érdeklődtek. 

Forrás: hungexpo.hu-kt-

További hírek:

 

Nyíregyháza Online

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online