Nyíregyháza hírek

Nyíregyházán is várja a pályázatok felől érdeklődőket a Széchenyi Programiroda

Nyíregyházán is várja a pályázatok felől érdeklődőket a Széchenyi Programiroda
Nyíregyházán, a Kossuth tér 8. szám alatt nyílt meg hitaloss december 7-én a Széchenyi Programiroda, ahol a fő cél az Új Széchenyi Terv elérhetőbbé tétele -  hangsúlyozta a megnyitón Simon Dávid ügyvezető referens.
Simon Dávid, a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. ügyvezető referense elmondta, azért fogtak össze az önkormányzatokkal, mert a helyiek fejlesztési igényeihez igazodva közvetlen segítséget kívánnak nyújtani, az itt élők céljai, tervei megvalósításához.

Kovács Ferenc,

Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármestere is örült a nyíregyházi Széchenyi Programirodának


Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármestere reményét fejezte ki, hogy immár nem az embereknek kell irodákba járni, hanem a tanácsadók keresik fel a pályázni szándékozókat, ezzel téve elérhetőbbé az Európai Uniós forrásokat. A város egyébként magával az ingatlannal is támogatta az irodát.

Dr.Vinnai Győző kormánymegbízott szerint közös érdekünk a bürökráca mentesség és a gazdasági növekedés, ebben pedig kulcsszerepet kaphat a Széchenyi Programiroda.

Seszták Oszkár Szabolcs megyei elnök elmondta, a régióban itt állt fel a legnagyobb csapat, ami tükrözi a megye népességét is, aminek örül, hiszen így több ügyfelet tudnak ellátni.

Dr.Vinnai Győző

Dr.Vinnai Győző Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kormánymegbízott is gratulált az itt dolgozók áldozatos és professzionális munkájához


Az iroda egyébként már július óta működik a Kossuth téren, ez idő alatt 1500 ügyfélkapcsolatot létesítettek, 600 esetben folytattak pályázati tanácsadást, és 200 esetben segítettek ténylegesen futó projekteknél.  A tanácsadók, Nyíregyházán tizenketten, a pályázók, érdeklődők számára ingyenesen látják el feladataikat, vagyis bárki díjmentesen igénybe veheti az iroda szolgáltatásait hétfőtől csütörtökig 8-16 óráig, pénteken pedig 8-14 óráig.


-kt-

További hírek:

Nyíregyháza Online

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online