Nyíregyháza hírek

Nyíregyházán is vért adtak a kormánytisztviselők

Nyíregyházán is vért adtak a kormánytisztviselők
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárságának partnerszervezete a korábbi évekhez hasonlóan az Országos Vérellátó Szolgálattal közösen 2013. június 10-13. között kormánytisztviselői véradást szervez.
A korábbi tapasztalatok alapján és a szokásos gyakorlatnak megfelelően a Kormánytisztviselői Véradó Hét öt munkanapon át tart. A kijelölt időszakban, megyénkben minden hétköznapon más – előre meghatározott –helyszínen lehet vért adni, illetve a megyei kormányhivatalokban is e hét során van lehetőség a véradásra - tudatta a hivatal. A jelentkezők életkora  első véradás esetében 18-60 év, többszörös véradó esetében 18-65 év a korhatár.


Vinnai

 

A véradáson  Dr. Vinnai Győző kormánymegbízott is részt vett


A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal kormánytisztviselői 2013. június 12-én (szerdán) adhatnak vért. A véradáson  Dr. Vinnai Győző kormánymegbízott is részt vett, ahogy korábbi alkalmakkor is.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatalban rendezett véradást minden évben nyár és ősz elején szervezik meg. Az idei, már ötödik akció azért is fontos, mert a nyári hónapok elején a vérkészletek csökkenek” - mondta el Dr. Vinnai Győző.


-csa-

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online