Nyíregyháza hírek

Ökölvívó Sóstó Kupa és Sóstói Nemzetközi Vizilabda Gála augusztusban

Ökölvívó Sóstó Kupa és Sóstói Nemzetközi Vizilabda Gála augusztusban
A Gyógyfürdők Zrt. Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdőn, a Parkfürdő  Termál rész hangulatos Pool-Bárjánál jelentette be az augusztusi két nagy sportrendezvényét a sajtó előtt.

Podovics Roland


A tájékoztatón részt vett Dr. Podlovics Roland, a Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója, Nagy Lajos, aki a pofonosztókért felelős és Szakács Roland, aki a vizi labdajátékokhoz adja a nevét.

2011. augusztus 6-7. között tartják meg a 37. Ökölvívó Sóstó Kupát, nem csak bokszolóknak. A férfi versenyzők három korosztályban: junior, ifi és felnőtt kategóriában indulhatnak, a női bokszolók

Parkfürdő

pedig három súlycsoportban tehetik próbára tudásukat. Az NYVSC számára a vándorserleg megszerzése a tét, miután egy éve az, a Debrecen csapatához került.

A Sóstói Nemzetközi Vizilabda Gála  keretén belül 2011. augusztus 13-án az olimpiai bajnok ZF Eger és a nagytekintélyű Nagyvárad csapata méri össze tudását. A mérkőzés előtt még a nyíregyházi utánpótlás-csapat is összemérheti erejét a nagyváradi bajnokokkal, valamint a magyar szinkronúszó válogatott 5 tagja is megmutatja tudását a nyíregyházi közönségnek.

-kt-További hírek:

Nyíregyháza Online

 

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online