Nyíregyháza hírek

Óriáscsúszda Nyíregyháza belvárosában

Óriáscsúszda Nyíregyháza belvárosában

Nyíregyházán a Korzó mellett, a Jókai téren lesz felállítva 2016. Augusztus 3-án a világ legnagyobb felfújható vizes csúszdája. Ne szalaszd el, próbáld ki te is!

 

Szegeden is hatalmas buli volt az óriáscsúszda!

 Nemrég indult útjára egy speciális Fanta roadshow, amelyben egy 10 méter magas, 35 méter hosszú felfújható csúszdát telepítenek néhány hazai városba. Szeged volt az első állomás, a következő pedig  Nyíregyháza lesz 2016. Augusztus 3. Szerdán 12-20 óráig . A csúszdán kívül egyébként még egy DJ-vel (DJ Jabin, a legutóbbi Éden hotel finalistája), egy Gif készítő automatával, egy chill out zónával és természetesen Fantával készülnek a szervezők.

Nyíregyháza, buli, strand

 

Óriáscsúszda lesz Nyíregyháza belvárosábanBulizz és lazulj a Fanta mini-fesztiválján Nyíregyházán, a korzón! Készíts saját Gif-et és fotókat, hallgasd DJ Jabin legjobb zenéit a kényelmes babzsákokból, majd kérd el a fejkamerákat és csússz le a 10 méter magas csúszdáról a haverokkal! Akár még nyerhetsz is vele! Hozz magaddal fürdőruhát, mert lehet, hogy vizes leszel! A rendezvény ingyenes és szabadon látogatható. A csúszdát 12 év alattiak nem vehetik igénybe.


-kt-

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online